Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Titebond trælim - Kvalitetslim til dine emner

Titebond Lim til trædrejning

Fagfolk i trækonstruktion har tillid til Titebond Lim og de ved at Titebond leverer i højeste kvalitet, der gør arbejdet med limen nemmere og mere effektivt. Titebond har stor fokus udvikling af nye innovative produtker, der opfylder de reelle behov i både værkstedet og på byggepladsen. Titebond tilbyder kvalitetsprodukter, der anvendes hurtigt og bekvemt. Titebond er placeret som et ledende brand i træberbejningsindustrien. 

Titebond Lim hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af lim til ethvert materiale, du har brug for at lime sammen. I vores sortiment finder du blandt andet 2.komponentlim, sekundlim m.m. Disse produkter findes fra flere anerkendte brands, heriblandt 3MTitebondChestnut m.fl. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige lim typer eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.