Titebond trælim - Kvalitetslim til dine emner

1 til 16 af 38

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Titebond Lim - Kvalitetslim

Fagfolk i trækonstruktion har tillid til Titebond Lim og de ved at Titebond leverer produkter i højeste kvalitet, der gør arbejdet med limen nemmere og mere effektivt. Titebond har stor fokus udvikling af nye innovative produkter, der opfylder de reelle behov i både værkstedet og på byggepladsen. Titebond tilbyder kvalitetsprodukter, der anvendes hurtigt og bekvemt. Titebond er placeret som et ledende brand i træbearbejdningsindustrien. 

Titebond Lim hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af kvalitetslim fra Titebond til ethvert materiale, du har brug for at lime sammen. Vi tilbyder Titebond til forskellige formål og i forskellige størrelser alt afhængigt af din opgave. Titebond Lim hjælper dig med at opnå de bedst mulige resultater. Deres produkter har mange forsellige egenskaber og kan hjæpe dig med at få det bedst mulige resultat. Her finder du blandt andet et stort udvalg af trælim, der især er relevant for dig, der arbejder med træ enten som hobby eller professionelt. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige limtyper fra Titebond eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en e-mail til info@dorchdanola.dk. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.

Læs mere
Læs mindre