Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Winbag

WINBAG er et brand, der leverer smarte, oppustelige kiler, som er perfekte, når du skal justere vinduer, positionere skabe, løfte tunge døre og andre besværlige opgaver.

WINBAG blev opfundet af en glarmester, der manglede et værktøj i værktøjskassen til at gøre mange af sine opgaver i dagligdagen nemmere. Glarmesteren og producenten Redhorse ideudviklede sammen et værktøj, som kunne løse problemerne, glasmesteren stod overfor, og her var WINBAG altså resultatet.

Udforsk vores forskellige varianter af oppustelige kiler fra WINBAG.

Oppustelige kiler i høj kvalitet fra WINBAG

Med en oppustelig kile fra WINBAG er du sikret høj kvalitet. Kilerne er lavet af fiberforstærket kunststof, tåler belastning op til 100 kg. pr. pude og kan justeres med millimeter-nøjagtighed. Samtidig kan de bruges igen og igen helt uden problemer.

WINBAG Connect

Med WINBAG Connect får du muligheden for at sætte flere af de smart luftpuder sammen, så de får en endnu større bæreevne. Ved at klikke flere WINBAG-luftpuder sammen med de nye Connectors, kan bæreevnen blive øget til kraftfulde 450 kg. Samtidig kan de sættes sammen i lige det mønster eller den form, der passer bedst til din applikation.

WINBAG Mini

En WINBAG Mini er, som navnet antyder, en mindre version af en klassisk WINBAG. Den er fremstillet til at kunne bruges på de lidt mindre applikationer, hvor en klassisk WINBAG måske vil være for stor. Med en WINBAG Mini får man præcis de samme justerings-muligheder og den samme præcision som med en klassisk WINBAG. Bæreevnen på en WINBAG Mini er en smule mindre, men stadig på hæderlige 70 kg.

Få WINBAG lige til døren hos Dorch & Danola

Når du køber WINBAG hos Dorch & Danola, sørger vi for hurtig levering lige til døren. Vi leverer gennem GLS, og du kan selv vælge, hvorvidt du vil have leveret til døren, eller om der skal leveres til nærmest pakkeshop.

Husk også, at udover WINBAG har vi også en masse andet grej og tilbehør fra mærker som Zekler, Zmartgear og Veritas. Vi har over 25.000 forskellige produkter her på siden, så der er en god chance for, at vi har, hvad du leder efter.


Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.