Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Zekler

Zekler er et svensk brand, der hører under firmaet Skydda PPE AB, der primært beskæftiger sig med udvikling af sikkerhedsudstyr. Zekler har været på markedet siden 2003, hvorfra de har bidraget med forskelligt sikkerhedsudstyr til at beskytte øjne, øre og luftveje.

Med sikkerhedsudstyr fra Zekler er du super godt beskyttet, da alle produkterne lever op til den nordiske standard, der typisk er niveauer over den, som lovgivningen kræver, og arbejdstilsynet anbefaler.

Samtidig adskiller Zekler sig fra en del af deres konkurrenter, da de, udover god kvalitet og sikkerhed, også går meget op i designet af deres produkter.

Uanset om du mangler høreværn, beskyttelsesbriller eller andet sikkerhedsudstyr, er der en god chance for, at du finder akkurat det, du søger, i vores udvalg fra Zekler.

Stort udvalg af sikkerhedsudstyr fra Zekler

Hos Dorch & Danola kan du altid regne med at finde et bredt udvalg af sikkerhedsudstyr fra Zekler. Vi har både høreværn, beskyttelsesbriller, visir, ørepropper og meget andet.

Udforsk udvalget og find netop det sikkerhedsudstyr, du mangler.

Zekler høreværn

Mangler du et nyt høreværn, kan du finde flere forskellige Zekler høreværn i vores udvalg. De findes både med og uden indbygget Bluetooth, men fælles for dem alle er den gode støjdæmpning, den gode komfort og den justerbare issebøjle, så du kan sætte høreværnet præcis, som du vil.

Zekler beskyttelsesbriller

Er der brug for nye beskyttelsesbriller, bør man overveje et par fra Zekler. Zekler beskyttelsesbriller har deres tidløse design og gode pasform til fælles, og samtidig er konstruktionen så tynd og smidig, at de nemt kan kombineres med andet sikkerhedsudstyr.

Derudover fås Zekler sikkerhedsbriller både med og uden solbeskyttelseslinse, så du kan også sagtens få et par, der kan bruges, når du arbejder i solen.

Få Zekler leveret lige til døren hos Dorch & Danola

Når du køber Zekler hos Dorch & Danola, sørger vi for hurtig levering lige til døren. Vi leverer gennem GLS, og du kan selv vælge, hvorvidt du vil have leveret til døren, eller om der skal leveres til nærmest pakkeshop.

Husk også, at udover Zekler har vi også en masse andet grej og tilbehør fra mærker som Zmartgear, WINBAG og Veritas. Vi har over 25.000 forskellige produkter her på siden, så der er en god chance for, at vi har, hvad du leder efter.

Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.