Facebook Pixel
BESSEY tvinge 10 x 5 cm
Varenummer (SKU): BS-GZ010
Fjernlager
145,00 kr. 116,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Produktdetaljer

  • 20 % ekstra spændkraft pr. spindelomdrejning pga. optimeret skinneprofil
  • Højeste sikkerhed pga. den retlinjede kraftoverførsel ved glidebøjlen
  • Spændkraft op til 6.000 N
  • Hærdet glidebøjle og fast bøjle for fjedrende og elastisk spænding
  • Ergonomisk greb
  • Tryksko der kan skiftes uden brug af værktøj (fra 80 mm udladning)
Højeste stabilitet, Den optimerede profilform garanterer en højere opbygning af spændkraft på kortere tid med større stabilitet og sikkerhed. Den faste bøjle, der er smedet i ét stykke med formet trykplade, er hærdet og forzinket, hvorved den kan modstå høje belastninger og er vridningsstabil.
Smedet glidebøjle, Den U-formede glidebøjle af smedet sejhærdet stål garanterer den højeste sikkerhed pga. den retlinjede kraftoverførsel og kan klare selv store belastninger.
Udskiftelig tryksko, Trykskoen, der kan udskiftes uden brug af værktøj, giver endnu mere komfort i det daglige arbejde. Den er meget nem og hurtig at udskifte.
Let drejelig spindel, Den overfladebehandlede spindel med trapezgevind er yderst let at dreje og kommer ikke til at sætte sig fast. Og dit arbejde bliver endnu mere effektivt.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*BS-GZ010*
Varenummer: BS-GZ010

BESSEY tvinge 10 x 5 cm

145.00 DKK