Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Generatore

Genetatorer - Din strømforsyning

En generator er godt have have, hvis du ofte anvender el-værktøj eller andre maskiner, der har behov for en stabil strøm. Den er praktisk i suituationer, hvor du ikke er i nærheden af et strømudtag rllrt hvis der opstår strømudfald. Den kan bruges som en strømkilde, så du altid kan få lys og varme eller få strøm til dine maskiner. Den er uundværlig, hvis du ikke har 230 volt til rådighed i nærhen og erne vil anvende et elektrisk værktøj. 

Generatorer til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af generatorer, der helt sikkert dækker dit behov. Vi tilbyder generatorer fra nogle af de mest anerkendte brands, Pramac, KGK og Sydvesta, der leverer et deres maskiner i høj kvalitet. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af generatorer eller har du andre spørgsmål om værktøj. er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.

Er din maskine gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: reparation af akku-værktøj