Facebook Pixel

Gamma Zinken Krumpasser - 150 mm

Giver dig mulighed for at kontrollere tykkelsen på dit emne.


Gamma Zinken Krumpasser - 150 mm

Gamma Zinken Krumpasser - 150 mm

Giver dig mulighed for at kontrollere tykkelsen på dit emne.


Varenummer (SKU): GZ3829
lagervare
450,00 kr. 360,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Den her Gamma Zinken Krumpasser (150 mm) er et brugervenligt værktøj, der giver dig mulighed for at tjekke tykkelsen på dit emne. 

Krumpasseren består af et par stålelementer med ergonomiske håndtag og er beregnet til enhåndsbetjening, så du har den anden hånd fri til at håndtere emnet. Den har millimeterskala med dobbelt nonius. På hovedskalaen er der linjer hver femte millimeter, mens de sekundære skalaer giver dig mulighed for at måle millimeter og fem tiendedele af en millimeter.

Formen på krumpasseren gør det muligt at måle tykkelsen på ellers vanskelige former.

Tekniske specifikationer:
Maksimal tykkelse: 150 mm
Maksimal dybde: 310 mm
Samlet værktøjslængde 490 mm

Fås også i 100 mm lige her.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: GZ3829

Gamma Zinken Krumpasser - 150 mm

450.00 DKK