Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Tvinger & limklemmer

Skruetvinger

En skruetvinge er et værktøj, der er i stand til at fastholde to emner sammen, hvilket gøres ved at rotere et håndtag placeret i forlængelse af et gevind. En skruetvinge kan bruges i de situationer, hvor du skal holde noget fast eller lime noget sammen. 

Limklemmer

Limklemmere har forskellige størrelser med et bredt anvendelsesområde. Limklemmen kan bruges til at holde to emner sammen og anvendes på samme måde som skruetvinger, men trykker ikke helt så hårdt.

Skruetvinger og limklemmer hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af tvinger og limklemmer. Vi tilbyder tvinger og limklemmer fra flere anerkendte brands, heriblandt BESSEY, Irwin, Bosch m.fl. Var det ikke lige tvinger og limklemmer, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andet håndværktøj, heriblandt høvleknivetænger og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige håndværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.