Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Kombimaskiner

Kombimaskiner til træarbejde

Med en kombimaskine bliver dit arbejde med træ meget lettere end før. De store stationære maskiner har flere typer maskiner i samme maskine. Nogle af maskinerne består af en rundsav, fræser, afretter, tykkelseshøvl og langhulsboremaskine. Det giver en maskine med stor præcision og let at bruge, samt kort ombygningstid og det hele optager kun meget lidt plads.

Kombimaskiner hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola finder du et stort udvalg af forskellige typer kombimaskiner, og vi ligger helt sikkert inde med en maskine som opfylder dine krav. Ovenover kan du læse om nogle af de maskiner, vi har i vores sortiment i hver deres produktbeskrivelser. Vi tilbyder kombimaskiner fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt SCM, Holzmann, Mini Max, Scheppach m.fl. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af kombimaskiner eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.