Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Vådsliber

Vådslibere - gør dit håndværktøj skarpt

En vådsliber er en alsidig maskine, der i mange situationer er nyttig at have inden for rækkevidde. Den er ideel til slibning af alt fra knive til stemmejern. Nøjagtig som med vores andre maskiner og forskellige typer værktøj, ligger vi inde med vådslibere, der egner sig godt til enten industribrug og privat brug. Derudover har vi også vådslibere, der kan bruges af både gør-det-selv-entusiasten og den professionelle håndværker. 

Vådslibere til dit behov

Hos Dorch & Danola, der gennem de seneste år har specialiseret sig inden for salg af maskiner og værktøj, finder du blandt andet et udvalg af forskellige vådslibere fra Tormek, Holzmann og Scheppach. Udover vådslibere, finder du også en række forskelligt tilbehør fra Tomek. Blandt andet har vi et vandkar med ekstra vandopsamler. Dette ekstraudstyr er perfekt til brug sammen med en vådsliber, da vandkarret er din sikkerhed for at der ikke løber vand ud på bordet imens du arbejder med slibning af forskellige materialer.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af vådslibere eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Har du elværktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte elektiske maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: Reparation af elværktøj