Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Filtrer
Filtrer efter
Kategori
Pris
Sikkerhed & hjælpemidler

Sikkerhedsudstyr - Skab sikkerhed for dig selv og andre

Hos Dorch & Danola har vi masser af EU-godkendt sikkerhedsudstyr og advarselsudstyr. Find sikkerhedsudstyr - personligt og til pladsen her på siden, så du kan passe på dig selv og andre. Vi tilbyder sikkerhedsudstyr fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt FestoolMetaboMilwaukee og mange andre. 

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori. 

Faldsikring

At arbejde i højderne kan være farligt og derfor er det vigtigt, at du sikrer dig selv for fald fra højderne ved faldsikring. Faldsikring kan gøres på mange måder som f.eks. en sikkerhedsline. Sikkerhedslinen sørger for, at du ikke falder så langt. 

Knæbeskyttere

Meget af håndværkernes arbejde foregår på gulvet og det kan være meget hårdt, hvilket påpeger vigtigheden af knæbeskyttere. En del håndværkere bruger mange timer på knæene og da de skal holde i mange år, er det derfor vigtigt at beskytte dem. 

Beskyttelse og værnemidler

Hos Dorch & Danola har vi er stort udvalg af sikkerhedsudstyr til din trædrejebænk. Find sikkerhedsudstyr - personligt og til pladsen, her på siden, så du kan passe på dig selv og andre. Vi tilbyder sikkerhedsudstyr fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Axminster, Gamma Zinken, Uvex m.fl. Vi tilbyder høreværn, støvmasker, beskyttelsesbriller og meget mere. 

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori. 

Beskyttelsesbriller

Øjenværn kan være beskyttelsesbriller, ansigtsskærme eller svejsehjelm. Man skal altid bruge øjenværn, når man arbejder eller opholder sig på steder, hvor der er risiko for at blive ramt af flyvende partikler, sprøjt eller blive udsat for ætsende gasser og dampe eller skadelig stråling.

Åndedrætsværn - beskyttelse for en forurenet luft 

Anvendelsen af åndedrætsværn er for at beskytte sig mod forurenet eller mistanke for en forurenet luft, forureningen kan bestå af partikler, gasser eller dampe. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige sikkerhedsudstyr eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.