Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Lagerinventar

Værkstedsinventar hos Dorch & Danola

Mangler du inventarer til dit værktsted for at skabe overblik og orden over dit værktøj? Så er du kommet til den rette kategori. Vi tilbyder værkstedsinventar fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Festool, Raaco, Teng Tools, Scheppach og mange flere. Vi har alt til værkstedet fra arbejdsstationer, skuffer og skabe til orden til transportudstyr til stort og småt værktøj. 

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori.

Gipspladehejs 

Pladehejsen er beregnet til opsætning af gipsplader o.lign og har mange fine detaljer. Der er mange fordke vced at anvende en gipshejs, når du skal skrue gipsplader på loftet. Et gipshøjs gør arbejdet både nemmere og hurtigere og du undgår dårlige arbejdsstilleringer og tunge løft, når du skal montere gipspladerne. Desuden giver den mulighed for at have begge hænder fri, så du kan arbejde frit med din gipsskruemaskine. Den kan også bruges på strå lofter og har en nem og bekvem betjening. 

Palleløftere

En palleløfter/pallevogn er det rette redskab, hvor der er behov for at løfte og trandsportere paller og godt skker, da det foregår en lav højde. Der findes mange forskellige palløfter. Der finds både de almindelige palløfter og nogle palløfter med specielle behov. Der findes f.eks. rustfrie og galvaniserede palleløfter til rene og våde miljøer, hvor der kræves en høj hygienestandard. Desuden findes der også palløgtere med forskellige gaffellængder og typer, samt palleøftere med ekstra stor løftekapacitet. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af værkstedsinventar eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.