Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Axminster Trædrejning - Til fremstilling af runde og cylinderformede genstande

Trædrejning hos Dorch & Danola

Trædrejning er det håndværk til fremstilling af runde og cylinderformede genstande i træ på en drejebænk. En drejebænk er en maskine, der drejer arbejdsemnet rundt, mens trædrejeren med et skarpt drejesål former og bearbejder træet til det ønskede. Trædrejning er et håndværk, der er mere end 5000 år gammelt, men det er også et håndværk, der kræver en vis skæreteknik. Med en drejebænk, de rette drejejern og tilbehøret er det kun fantasien, der sætter grænser. Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af trædrejningsværktøj fra Axminster. Disse produkter leveres i høj kvalitet. 

Trædrejebænke fra Axminster

Trædrejebænke bruges til bearbejdning af træ. Med en trædrejebænk kan du f.eks. lave smukke træ- og byggeelementer, møbler, brugsgenstande til hjemmet, træskulpturer og anden trædrejning. Arbejder du med bearbejdning af træ, så er en trædrejebænk et uundværligt og fremragende værktøj til dette.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra Axminster eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.