Facebook Pixel
ddm1_167.jpg

Black Friday hos Dorch & Danola - Spar penge hele fredagen!

Udgivet af: Udgivet i: Dorch & Danola A/S Dated: 23. oktober 2015

Black Friday den 27. november 2015!
Dorch & Danola blænder igen i år op for Black Friday. Black Friday årets store shoppingdag sker online natten mellem torsdag og fredag.

Kom til Black Friday hos Dorch & Danola
Da Black Friday 2014 var en stor succes vælger Dorch & Danola igen i 2015 at "gå i sort" med Black Friday. Vi åbner dørene for 1 dag med ekstra gode Black Friday priser. Det sker på fredag den 27. november 2015.
Black Friday er årets nye store shoppingdag og som sidst vil der være forskellige tilbud - henholdsvis online og i håndværkerbutikken i Odense. Til natteravnene starter vi Black friday natten til fredag på www.dorchdanola.dk.

Sæt kryds i kalenderen fredag den 27. november 2015.
Gå ikke glip af en af årets bedste dage med lave priser. Sæt kryds i kalenderen fredag den 27. november og gør en super god handel. Vi glæder os til at se dig, til et brag af lave priser!

Fakta om Black Friday
Black Friday falder altid dagen efter den amerikansk Thanksgiving og kan dateres tilbage til Philadelphia i 1966. Black Friday er i USA årets største shoppingdag og er godt på vej til at blive verdens største udsalgsdag, og markeres hvert år af butikker over hele verden – primært i USA – med et gigantisk udsalg. Black Friday markerer startskuddet på julehandlen og er altså dagen, hvor du bla. kan købe værktøj, elværktøj og julegaver til vanvittigt lave priser.
Så vil du undgå julestressen i butikkerne, så er det på Black Friday du skal slå til og få nogle af årets bedste online tilbud hos Dorch & Danola.