Facebook Pixel
ddm1_71.png

Drejeshoppen hos D&D – Træd ind i en verden af trædrejning

Udgivet af: Udgivet i: Seneste nyheder, Alt til Trædrejning Dated: 11. januar 2022

Er du blevet stukket af et skørt drejejern? Og flyver der ikke andet rundt i dine tanker end drejebænke, spændepatroner og det nyeste drejejern, du bare MÅ eje? I drejeshoppen hos Dorch & Danola kan du få opfyldt dine vildeste drømme om udstyr til trædrejning. Det gælder både, om du er erfaren eller helt grøn inden for trædrejning. Vi har nemlig noget for enhver og til ethvert niveau.


Drejeshoppen - En (u)sleben diamant i en verden af værktøj

Langt inde i værktøjsjunglen hos Dorch & Danola befinder sig en skjult diamant. Bevæger man sig gennem gangene med alverdens håndholdte og stationære maskiner, slibepapir, tilbehør, skruer og alt andet, støder man til sidst på en lille perle af skinnede stål, skarpe jern, de flotteste spændepatroner, glitrende pinoler og andet magisk udstyr. I lianerne flyver Gunner og Karsten rundt og møder gæsterne med et smil, når de træder ind i den lille oase.
Vi har nu budt vores kunder velkomne i drejeshoppen i mere end et år. Og sikke et år det har været. Afdelingen, der bugner med udstyr til trædrejning, har fået etableret sig som en fast del af butikken. Fra at være en lille, usleben diamant med masser af potentiale, er den nu vokset sig stor og stærk og byder på alt det, du skal bruge til trædrejning.


Alt det bedste til trædrejeren

Vi kan sagtens stå her og sige, at vi har alt det, du skal bruge til dit trædrejningseventyr. Men sandheden er, at det ikke bare er noget, vi siger. Drejeshoppen er nemlig udstyret med alt til trædrejning helt fra de store maskiner til de små dele, der får hele værket til at køre rundt. Og så forhandler vi nogle af de helt store mærker.

Laguna Tools

Laguna Tools er et af de mærker, som du kun finder hos Dorch & Danola. Med en maskine fra Laguna Tools får du kvalitet i overflod. Faktisk er Lagunas maskiner i så høj kvalitet, at Gunner mener, det halve havde været nok. Men sådan er det med Laguna. Her er kunderne og kvalitet i centrum.

Vicmarc

Vicmarc er kendt for at være toppen af poppen inden for maskiner og værktøj til trædrejning. Med maskiner i den velkendte blå farve, der kommer hele vejen fra den autentiske forhandler i Australien, er du godt klædt på til alt fra grovdrejning af store stammer til fint snirkelarbejde.

Record Power

Også Record Power har noget helt særligt at byde på. Med et stort sortiment af produkter til træarbejde kan du indrette et helt værksted kun med produkter fra Record Power. Hvor sejt kunne det ikke lige være? Hos Record Power finder du alt lige fra de store stationære maskiner som båndsave og tykkelseshøvle til små dele som centerskruer til planskiver.


Drejeshoppen med drejebænke i alverdens afskygninger

En af de vigtigste ingredienser i opskriften på et succesfult trædrejningseventyr er en god og stabil drejebænk. De kommer i mange afskygninger, design og farver med forskellige funktioner og tilbehør. Måske kan du nøjes med en mini drejebænk eller en drejebænk med kun de mest gængse funktioner. Måske har du brug for stor kapacitet til at dreje store emner. Valget af drejebænk afhænger af dine behov.

I drejeshoppen har vi en del trædrejebænke i udstillingen. Her kan du mærke, prøve og se de forskellige bænke. Og så hjælper vi selvfølgelig gerne med at finde den helt rigtige bænk til dine behov.


Trædrejning for begyndere – Vi tager hånd om dig

Er du helt grøn inden for trædrejning? Så kan det være noget af en jungle at finde rundt i de mange mærker, forskellige slags udstyr, hvad der er nødvendigt, og hvad der måske kræver lidt mere erfaring at begive sig ud i. Vi vil gerne hjælpe dig godt på vej. Derfor står vores døre altid åbne, så du kan blive guidet trygt ud af junglen.

På vores blog finder du en masse gode tips, tricks og god viden om trædrejning for begyndere. Her kan du for eksempel læse om de forskellige mærker, få overblik over de forskellige drejejern, blive klogere på hvordan du sænker dit træbudget og meget mere.