Facebook Pixel
ddm1_188.jpg

Festool nyhed 2023: Akku bordrundsav CSC SYS 50

Udgivet af: Udgivet i: Seneste nyheder Dated: 22. december 2022

Festool nyhed 2023: Akku bordrundsav CSC SYS 50: Savepræcision ud af huset. Akku bordrundsaven i systainer-format

Festools Akku bordrundsav CSC SYS 50

Enestående kompakt. Hurtig indstilling.

Så kompakt, at den passer i en systainer: Du har altid akku bordrundsaven CSC SYS 50 med dig, og du vil fremover opnå samme resultat som på værkstedet, også på byggepladsen. Og så er den imponerende alsidig: Med parallelsnit op til 280 mm, en afkortersnitbredde på op til 450 mm og vinkelsnit på -2° til 47°.

Præcise snit ved tryk på en knap.

Med den unikke digitale betjening indstiller du højde og vinkel med en tiendedel millimeters nøjagtighed: Med 100 % gentagelsesnøjagtighed, langt mere præcist end med en tommestok. Med det robuste anslagssystem af parallelanslag, vinkelanslag og rullebord vil selv de vanskeligste snit lykkes med hidtil uset præcision.

Stærk som med ledning.

Selv ved længdesnit i massivt træ mærker du ingen forskel i forhold til 230 V-maskiner: 2x18 V-dobbeltbatterisystemet i kombination med den kulfrie EC-TEC-motor overbeviser med høj ydelse i form af fuld kraft og styrke.

Produktoplysninger

Parallelsnit op til 280 mm

Klapbordet sørger for kompakte mål ved transport og for en præcis og sikker støtte for emner på op til 280 mm ved savning.

Afkortersnit op til 450 mm

En imponerende afkortersnitbredde på op til 450 mm er mulig.

Vinkelsnit fra -2° til 47°

Vinkelsnit fra -2° til 47°; ved op til 35 mm skæredybde også indtil -10°.

Geringsvinkel fra -70° til +70°

På den nøjagtige skala kan vinklen indstilles optimalt; derudover gør foruddefinerede
låsepunkter det lettere at vælge de vigtigste vinkler.

Mere nøjagtig end nogen tommestok

Via det digitale display og drejehjulet indlæses den ønskede savehøjde og -vinkel med en nøjagtighed på 0,1 mm, og savklingen indstiller sig automatisk.

Systainer: Transport og beskyttelse

Systainer-skærmen sættes enkelt over akku bordrundsaven og fungerer således både til nem transport og som beskyttelse.

God orden

I systainerens låg ligger savklinger, spaltekniv og støvpose sikkert og er altid med undervejs. Her er der endda også plads til vinkelanslag og parallelanslag.

Ideel til noter

Ukompliceret skift af spaltekniv – til fordækte snit og falser. Derefter er spaltekniven med beskyttelsesskærm hurtigt monteret igen i en håndevending for sikker savning (begge inkluderet i leveringsomfanget).

Produktbeskrivelse

Akku bordrundsaven CSC SYS 50 er så kompakt, at den passer i en systainer. Lige så utrolig handy den er i de udvendige mål, lige så overraskende alsidig er den i brug: Med parallelsnit op til 280 mm, en afkortersnitbredde på op til 450 mm og vinkelsnit på -2° til 47°. Den unikke digitale betjening leverer yderst præcise resultater med en nøjagtighed på en tiendedel millimeter. 2x18 V-dobbeltbatterisystemet kombineret med den kulfrie EC-TEC-motor overbeviser med power og gennemtrækskraft – du vil ikke mærke nogen forskel i forhold til 230 V-maskiner. Sammen med den transportable arbejdsstation UG-CSC-SYS har du det perfekte arbejdsbord direkte med dig, og transporten fra bilen til arbejdsstedet er intet problem. Kort sagt: Savepræcision ud af huset!
Styrker og fordele

› Høj gentagelsesnøjagtighed: Højde- og vinkelindstillingen (mm og tommer) udføres parallaksefrit via det digitale display, dvs. mere nøjagtigt end selv det bedste øjemål. Garanti for præcist gentagne snit
› Alsidig: Parallelsnit op til 280 mm; afkortersnitbredde op til 450 mm. Vinkelsnit fra -2° til 47°
› Kompakt og mobil: Transporteres med én hånd i det praktiske systainer-format. Endnu lettere med den transportable arbejdsstation UG-CSC-SYS
› Praktisk: Ved op til 35 mm skæredybde endda vinkelsnit indtil -10°; ideel til underskæring af paslister
› Maksimal præcision: Via det digitale display indstilles højde og vinkel elektronisk med tryk på en knap – med tiendedel millimeters nøjagtighed
› Komfortabel: Fire savklingestillinger kan gemmes og vælges via det digitale display
› Yderst præcist parallelanslag: Robust parallelanslag med dobbeltklemning (med et enkelt klemgreb) til præcis justering og perfekte skæreresultater

Tekniske data

Batterispænding 36 V
Omdrejningstal i tomgang 4 500 – 6 800 min-¹
Boring savklinge 20 mm
Hældningsvinkel -10 - +47 °
Skæredybde 0° 0 - 48 mm
Skæredybde 45° 0 - 34 mm
Skæredybde -10° 21 - 32 mm
Geringsvinkel 0 - 70 °
Parallelsnitbredde 280 mm
Bordhøjde 280 mm
Mål (L x B x H) 512 x 396 x 296 mm
Tilslutning til støvudsugning Ø 27/36 mm
Batterikapacitet 5 Ah
Produktvægt 21 kg