Facebook Pixel
ddm3_7.jpg

Fokus på Festool PLANEX slibepapir Granat Soft

Udgivet af: Udgivet i: Festool Dated: 23. juli 2018

Festool PLANEX slibepapir Granat Soft er ideel til sikker slibning af spartlede Q3/Q4-overflader, med Festool langhalsslibere PLANEX 225 EQ eller PLANEX LHS-E 225 easy. Problemløseren til blød færdigspartel.

Festool slibepapiret GRANAT er det rette valg, hvis du vil slibe hurtigt og økonomisk. Når der slibes spartlede vægge og lofter af højeste overfladekvalitet Q3/Q4, er det særligt vigtigt at bruge det passende slibepapir for at opnå
perfekte resultater - Festool Granat Soft. I kombination med Festool girafsliberen PLANEX eller PLANEX easy overbeviser det bløde slibepapir med sin enkle håndtering, især når der bearbejdes meget blød færdigspartel. Festool Granat Soft fås i en diameter på 225mm i korn P80 til P400.

Hovedanvendelser
Til sikker slibning af spartlede Q3/Q4-overflader
Høj tilpasningsevne og jævn slibning på blød spartelmasse
Bearbejdning af tørspartelmasse, gipspuds, dispersionsspartel

Den bedste løsning ligger i systemet
Festool Granat Soft er 225mm slibepapir på skumunderlag til Festool girafsliber PLANEX.

Perfekte overflader opnås let og hurtigt
Det fleksible skumunderlag tilpasser sig godt og muliggør sikker slibning af spartlede Q3/Q4-overflader – så du opnår et fint sliberesultat uden spor.

Optimal støvtransport
Festool Granat Soft sikrer en pålidelig støvudsugning i kombination med Festool girafsliber PLANEX og en passende Festool støvsuger.

Problemløseren til blød færdigspartel
Festool slibepapiret Granat Soft er især ideel til bearbejdning af blød spartelmasse. Det bløde grundmateriale tilpasser sig enhver ujævnhed – det gør det nemmere at slibe og giver perfekte resultater.

Til økonomisk og udholdende slibning
Takket være de enorme standtider skal slibepapiret ikke udskiftes så tit – det sparer tid og penge.

Teknisk data


Diameter 225 mm
Skumhøjde 3,50 mm
Korn P80 - 400
Pakning 25,00 Stk.

Det tilpasningsvenlige og bløde grundmateriale (skum) muliggør sikker anvendelse, når der bearbejdes meget blød færdigspartel.

Festool slibepapiret GRANAT er kendetegnet ved en høj slibeeffekt, en enorm standtid og perfekt støvudsugning.

Takket være det bløde skumunderlag leverer Festool Granat Soft perfekte sliberesultater på spartlede vægge og lofter af bedste overfladekvalitet Q3/Q4.

Slib med Festool GRANAT slibepapir - For perfekte overflader


Festool Granat sandpapir er særligt velegnet til bearbejdning af VOC-konforme lakker og har en betydeligt længere levetid ved bearbejdning af hårde underlag.
Stærkere
Fordi slibekornene på Festool GRANAT maskinslibepapirerne i kornstørrelsen 40 til 80 har fået en bedre sammensætning af aluminiumoxid og keramisk korund.

Hurtigere
Du kan arbejde mere effektivt på grund af færre skift af slibepapir og et hurtigere arbejdstempo.

Mere udholdende
Takket være de enorme standtider skal slibepapiret ikke udskiftes så tit – det sparer tid og penge.

Støvfrit
Fordi alle bagskiver med en diameter på 150 mm er udstyret med Festool MULTI-JETSTREAM 2 princippet, som sikrer en aktiv støvtransport.

Dorch & Danola - Din autoriseret Festool forhandler!

Alt indenfor sandpapir og slibeartikler
Hos Dorch & Danola finder du ikke bare alt inde for sandpapir, men også et stort udvalg af slibeartikler, til lave online priser og i premium kvalitet. Se de mange muligheder hos dorchdanola.dk.

Sliberondeller 225mm
Sandpapir et essentielt redskab, når du skal have en perfekt overflade på en væg eller loft. På dorchdanola.dk finder du altid et stort udvalg af Festool slibeartikler i ø 225mm, som også er den mest gængse størrelse, når man skal købe sliberondeller til fx Festool PLANEX girafslibere, Flex langhalsslibere m.m.. Dorch & Danola har alle de gængse størrelser og korntyper på lager. Korntypen på rondellen, vælger du inde under det enkelte produkt, her kan du samtidig se hvilke materialer sliberondellen kan anvendes på.  Du kan se de mange muligheder til Festool girafslibere her.

Husk på dorchdanola.dk kan du blandt andet også finder tape, afdækning, slibesvampe og andet klargøring.

Tryk på link for at få pris i webshoppen.

Festool PLANEX slibepapir
Granat Soft
D 225mm

Korn
P80
P100
P120
P150
P180
P240
P320
P400

Pakning
25 stk.
25 stk.
25 stk.
25 stk.
25 stk.
25 stk.
25 stk.
25 stk.

Artikel nr.
204221
204222
204223
204224
204225
204226
204227
204228