Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
AEG Bagskiver og såler

Bagskiver til din slibemaskine

En bagskive har en alsidig anvendelse. Bagskiven er placeret mellem din maskine og slibepapiret. Nogle af bagskiverne er til middel og groft slibearbejde og andre til finere arbejde. Bagskiven er desuden formet efter, hvilken maskine den skal bruges til. 

AEG Bagskiver hos Dorch & Danola

Bagskiver fra AEG til dine slibe- og polermaskiner. Med de rette bagskiver kan du give dine projekter den perfekte finish. Se vores udvalg ovenfor – der finder du mange slags bagskiver i mange størrelser. Du kan købe bagskiver med velcro, så dit arbejde bliver nemt, hurtigt og effektivt. Du kan også købe slibesåler, igen i flere størrelser og til forskellige maskiner. Hvis du har en excentersliber, multiværktøj, polermaskine, slibemaskine eller lignende, så er det her du finder tilbehør i højeste kvalitet til dit værktøj.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige produkter fra AEG eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.