Axcaliber Båndsavklinger Ripper

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Båndsavklinger, Ripper fra Axcaliber

Axcaliber Ripper Blade 37 er specifikt beregnet til træforarbejdnings- og dybrivningsopgaver og passer kun til et par større maskiner, hvor motorer med tilstrækkelig kapacitet er i stand til at håndtere det 31,75 mm brede blad. Tænderne er præcisionsslibede ved hjælp af CNC-maskiner hærdes derefter induktion. For at sikre en meget lang levetid kan hver kniv endvidere slibes op til 100% flere gange end nogen anden lignende kniv, hvilket giver den bedst mulige skæreydelse.

Axcaliber - Mestere af udskæring

Axcaliber har et fremragende udvalg af cirkulære savklinger (Rundsavklinger), båndsavklinger, fræseværktøj, spindelformningsværktøj m.m. for stort set enhver maskine, der giver fremragende service gang på gang. Axcaliber-serien er lavet til de højeste standarder ved hjælp af den fineste kvalitet af materialer.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige produkter fra Axcaliber eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til info@dorchdanola.dk. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Læs mere
Læs mindre