Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Bosch afstandsmåler

Bosch afstandsmålere er ideelle til enhver professionel bruger, som ønsker hurtige og præcise mål. Bosch laserafstandsmålerne er udstyrede med den mest moderne laserteknik og giver dermed resultater med den største præcision og pålidelighed.

Prismæssigt fås laserafstandsmålere i en række forskellige klasser. Dog får man med selv de billigste laserafstandsmålere et både pålideligt og brugervenligt instrument, som kan bruges igen og igen.

Se hele vores udvalg af afstandsmålere fra Bosch her på siden.

Bosch afstandsmåler med laser for ultimativ præcision

Tiden, hvor man skulle ligge på alle fire med et målebånd for at få en præcis opmåling, er for længst ovre. I dag kan arbejdet nemt og hurtigt klares - endda mens man står op - hvis man bruger en smart afstandsmåler med laser.

Når du køber en Bosch afstandsmåler med laser, får du et værktøj med en næsten uhyggelig præcision. De fleste modeller har en nøjagtighed helt ned til 1-2 mm/m, og det er altså så præcist, at selv ikke den mest rutinerede tommelstok- eller målebånds-bruger vil kunne komme i nærheden.

Samtidig sparer du også en masse tid, da en laserafstandsmåler fra Bosch vil klare opmålingen på ganske få sekunder. Sammenlignet med den mere manuelle opmåling er der altså masser af tid at spare. Tid der i stedet kan bruges på det øvrige arbejde.

Få gedigen tysk kvalitet med en afstandsmåler fra Bosch

Vil du have en afstandsmåler af ypperste kvalitet, går du ikke galt i byen med Bosch. Bosch er verdenskendt for deres høje kvalitet, og brandet har en lang historie, der emmer og syder af kvalitet. År på år formår brandet at levere produkter af den bedste, tyske kvalitet. Og deres afstandsmålere er bestemt ikke en undtagelse.

På den måde lever laserafstandsmålere fra Bosch altså i allerhøjeste grad op til vores målsætning om at kunne levere værktøj af højeste kvalitet til danskerne. Deres værktøj er ‘Invented for Life’, så køber du en laserafstandsmåler fra Bosch, kan du altså nyde godt af den rigtig mange år fremover.

Få din lasermåler fra Bosch lige til døren hos Dorch & Danola

Når du køber en lasermåler fra Bosch hos Dorch & Danola, sørger vi selvfølgelig for hurtig levering lige til døren. Vi leverer gennem GLS, og du kan selv vælge, hvorvidt du vil have leveret til døren, eller om der skal leveres til nærmeste pakkeshop.

Husk også, at udover afstandsmålere har vi også en masse værktøj fra det tyske kvalitetsbrand Bosch. I vores store udvalg kan du således også finde en ny smart og funktionel Bosch skruemaskine, Bosch excentersliber eller Bosch stiksav. Vi har over 25.000 forskellige produkter her på siden, så der er en god chance for, at vi har, hvad du leder efter.

Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.