Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Sæbe fra Fynske Olier

Natursæbe fra Fynske Olier

Når du skal overfladebehandle dit træ, er det vigtigt, at du giver olien en god bund for at bedst muligt kan binde sig ordentligt til træet. Hvis overfladen er fyldt med skidt og snavs, kan olien ikke trække ned i træet og lave en beskyttende hinde. Derfor skal du bruge en natursæbe til at rense og vedligeholde dine træmøbler og trægulve. Og så kan en natursæbe også bidrage med andre ting som for eksempel at danne en beskyttende hinde.

Beskyt og rens dit træ

Træ er et udsat materiale, der kræver vedligeholdelse for, at det holder sig pænt i mange år frem. Med en natursæbe fra Fynske Olier kan du både holde dit træ pænt og beskytte det samtidig. Natursæben er udviklet til at lukke træets porer og give beskyttelse mod tilsmudsning samt holde væsker ude. Den laver en beskyttende overflade på træet, der afviser både snavs og væsker.

Natursæben er derfor ekstra god til behandling af overflader, der er yderst udsat for pletter som for eksempel træmøbler, bordplader eller trægulve. Olien er skabt af lyse og rene vegetabilske olier, der er oplagt til grundbehandling af træoverflader. Natursæben fra Fynske Olier giver en silkemat overflade, der bibeholder træets naturlige struktur og giver en flot glans.

Natursæbe er det oplagte valg til at danne en god grund til overfladebehandling af træ. Udover at rengøre træet så bidrager sæben også med at beskytte træet. Det lukker nemlig træets porer og gør det mindre modtageligt overfor smuds. Desuden er natursæben oplagt til behandling og vedligeholdelse af overflader, der er ludbehandlet.

Fjern træls pletter og andre mærker

Natursæben har mange andre gode funktioner end at rense træoverfladen og gøre den klar til oliebehandling. Du kan skånsomt afrense træet for pletter fra fx fedt, blod, te, rødvin og meget mere. Du skal blot påføre natursæben på træoverfladen, og så løsnes snavset langsomt fra træet.