Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Makita - El-værktøj - Dykpumper

Her hos Dorch & Danola har vi altid et bredt udvalg af dykpumper fra Makita.

En Makita dykpumpe har mange anvendelsesmuligheder, f.eks. hvis du har vand i kælderen, skal dræne græsplænen, brønd, regnvandsbeholder eller tømme akvariet, fiskedammen eller svømmepølen.

Makita dykpumper er som regel mest egnet til enten rent eller snavset vand, men man kan også få dykpumper som kan håndtere begge dele. Alt efter dit behov er det vigtigt at vælge den rigtige dykpumpe.

Her er et par fingerpeg, når du skal købe en Makita dykpumpe:
Vurder mængden af vand du skal have fjernet/flyttet. Hvis det drejer sig om lidt vand en gang imellem, kan en mindre dykpumpe klare det. Hvis det er større vandmængder som evt. skal håndteres over en lang periode, skal du bruge en større, kraftigere model. 

Er der partikler/snavs i vandet - beskidt vand? Hvis der er store partikler (op til 35 mm) såsom grus og blade i vandet,  skal du bruge en dykpumpe til urent/beskidt vand. Disse dykpumper er velegnede til bl.a. sivebrønde og udgravninger. De har en stor kapacitet og kan holde til langvarig drift. 

Skal du have ”løftet” vand fra f.eks. en brønd? Skal du bruge en dykpumpe der pumper med højt tryk og en lang løftehøjde. Disse dykpumper er velegnet til f.eks. vanding direkte fra brønde, damme, beholdere og skakte.

Husk at en dykpumpe til almindelig husholdningsbrug som regel ikke er bygget til at arbejde med f.eks. saltvand, brændstof og kemikalier.

Vi har nogle af de skarpeste priser på Makita dykpumper og en hurtig levering.

Vi reparerer Makita dykpumper på vores eget serviceværksted, samt salg af reservedele til Makita dykpumper.

Du er velkommen til at kontakte os for mere Makita info, tilbud og priser på tlf. 66 15 50 40 eller mail [email protected] og vi vender hurtigst muligt tilbage!

Udforsk også resten af vores store sortiment af Makita værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Makita boremaskineMakita hækkeklipper og Makita rundsav.