Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Makita boremaskine

Makita boremaskiner er nogle af de bedste der findes på markedet, og her kan du få en ægte rå japansk styrke at føle. En Makita boremaskine er kendt for deres præstationer og kvalitet. Fra små og lette til store og kraftige, er Makita boremaskiner en favorit for håndværkere og gør-det-selv entusiaster, med deres innovative design, nyeste teknologi og kraftfulde og effektive motorer, hvilket giver dig selvtillid til at få jobbet gjort til de høje standarder, du ville forvente. 

Hos Dorch & Danola finder du et bredt udvalg af Makita produkter, og vores boremaskiner fra Makita er altid kraftige maskiner med mange smarte funktioner, som opfylder dine behov, når du arbejder. Hvorfor vælge en boremaskine fra Makita?

Når man snakker om Makita boremaskiner, kan du være sikker på, at du får et produkt som fremstår i topkvalitet. Det japanske produkt er kendt for sin grundighed, holdbarhed og brugervenlighed, og Makita har efterhånden produceret el-værktøj i mere end 100 år. 

Med andre ord så ved de præcis, hvad det kræver for at producere værktøj, som er noget af det bedste på markedet. Makita slår sig på at være innovative, og de formår hele tiden at optimere deres produkter, så kvaliteten bliver ved med at følge udviklingen. 

Har du brug for råd og vejledning til at købe dit Makita produkt, så står Dorch & Danola klar til at hjælpe med at finde den Makita boremaskine, som opfylder dine specifikke behov. 

 

Bredt udvalg af boremaskiner fra Makita

Dorch & Danola er stolt af at forhandle et bredt udvalg af boremaskiner fra Makita. Uanset om du har brug for en kompakt boremaskine til præcisionsarbejde eller en kraftig maskine til større projekter, kan du finde den rette boremaskine blandt vores sortiment. 

I vores sortiment finder du blandt andet Makita akku boremaskine DDF485RTJ, som er designet med fokus på brugervenlighed og komfort. Den har et ergonomisk gummigreb, der giver en sikker og behagelig håndtering under brug. Med sin holdbare konstruktion og pålidelige ydeevne er denne model et ideelt valg for både professionelle og gør-det-selv entusiaster, der ønsker en alsidig og pålidelig boremaskine til deres opgaver. 

Til de mere krævende skrue- og boreopgaver er der Makita 18V. Med sin børsteløse motor og justerbare momentindstillinger kan denne boremaskine håndtere forskellige materialer og boreopgaver med lethed. Den kraftfulde ydeevne og det robuste design gør den også ideel til både professionelle og gør-det-selv-entusiaster, der har behov for en pålidelig boremaskine til mere krævende projekter.  

Der er også Makita DDF484RTJ, som er en kraftfuld og alsidig boremaskine, der ligeledes er designet til at imødekomme både professionelle håndværkere og gør-det-selv entusiasters behov. Den har et kompakt og let design, hvilket gør den nem at håndtere og manøvrere. Den har også et ergonomisk gummigreb, der giver komfort og reducerer træthed under langvarig brug. Uanset om du skal bore i træ, metal eller plast, er denne model et pålideligt valg. Den kombinerer kraft, holdbarhed og avancerede funktioner, som gør den ideel til en bred vifte af boreopgaver. Det er derfor ikke overraskende, at DDF484RTJ er blevet kåret til testvinder i ‘Gør Det Selv magasinet’ 12/2019 og har vundet prisen for den bedste bore-/skruemaskine i test, foretaget af de anerkendte testorganer "TÆNK" og Råd & Rön 2019.Har du elværktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: Reparation af elværktøjRåd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af boremaskiner eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en mail til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.Få din boremaskine fra Makita lige til døren hos Dorch & Danola

Når du køber en boremaskine fra Makita hos Dorch & Danola, sørger vi selvfølgelig for hurtig levering lige til døren. Vi leverer gennem GLS, og du kan selv vælge, hvorvidt du vil have leveret til døren, eller om der skal leveres til nærmeste pakkeshop.

Husk også, at udover boremaskiner har vi også en masse værktøj fra kvalitetsbrandet Makita. I vores store udvalg kan du således også finde smarte borehammer/mejselhammer, bajonetsave, afstandsmålere og meget mere.

Vi har over 25.000 forskellige produkter her på siden, så der er en god chance for, at vi har, hvad du leder efter.

Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.