Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Makita - El-værktøj - Stiksave

Makita stikave er kendt for deres enestående ydelse og høje kvalitet. Leder du efter en robust stiksav til din værktøjssamling, så er modellerne fra Makita et rigtig godt bud. Med en Makita stiksav kommer du ikke til at gå ned på udstyret. 

Makitas stiksave er både stabilt og effektivt til både privat og professionelt brug. Med en lang række smarte funktioner og et ergonomisk design, er du sikret et godt snit. Kulfri motor, gummibelagt greb og værktøjsfri klingeskift er blot nogle af de specifikationer, som vi er vilde med. 

En stiksav fra Makita kan anvendes uanset om du skal save i træ, plexiglas, aluminium, stål eller støbejern. Makita stiksaven klarer det hele, det eneste du skal huske er, at vælge den korrekte klinge for at få det optimale resultat.

 

Makita stiksav med eller uden ledning

Hos Dorch & Danola har vi et bredt udvalg af værktøj fra Makita herunder stiksave. Vores udvalg indeholder både Makita stiksave med og uden ledning. Er du i tvivl om du skal vælge den elektriske eller batteridrevne model, så er det en god idé at overveje, hvad du skal bruge saven til samt hvad din øvrige værktøjssamling består af. 

Vælger du en elektrisk Makita stiksav, er du sikker på, at den ikke kommer til at mangle strøm midt i en opgave. En model som Makita stiksav 4351 FCTJ er en klassisk model med ledning. Det er en god pendulstiksav, som er udstyret med firkantet hopstang for bedre lodrette snit. 

Vælger du en batteridrevet Makita stiksav slipper du for, at skulle tilpasse dit arbejde efter strømforsyning og du skal ikke passe på en ledning under udførelsen af arbejdet. Med en model som Makita stiksav 18V DJV181Z får du en en let og handy stiksav med 3 pendulindstillinger og neutalindstilling samt Li-ion teknologi, som sikrer en høj arbejdskapacitet.  

 

Har du elværktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: Reparation af elværktøj

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af stiksave eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en mail til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.

Køb din nye stiksav hos Dorch & Danola

Når du køber en stiksav fra Makita hos Dorch & Danola, sørger vi selvfølgelig for hurtig levering lige til døren. Vi leverer gennem GLS, og du kan selv vælge, hvorvidt du vil have leveret til døren, eller om der skal leveres til nærmeste pakkeshop.

Husk også, at udover stiksave har vi også en masse værktøj fra Makita. Gå derfor også på opdagelse i vores øvrige udvalg, som blandt andet inkluderer Makita boremaskine, Makita hækkeklipper og Makita rundsav

Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.