Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Inkzall markers fra Milwaukee

Inkzall markers fra Milwaukee er en rækker tuscher designet til at kunne klare de hårde omstændigheder på byggepladser og i værksteder. Spidserne op tuscherne tørrer kun ud efter meget lang tid, og de er velegnet til ru overflader som OSB-plader, beton, træ, metal, plast og meget mere. Akrylspidser forbliver spidse, og selv under pres forbliver fremme - de skubbes ikke tilbage under pres. Tuscherne virker på alle overflader, selv overflader der er våde, fedtede, støvede, snavsede, rustne eller lignende. Markers tørrer også hurtigt, for at undgå potentiel udtværing eller utydeliggørelse af linjerne eller punkterne. Designet er slankt for at give dig nemt og uhindret adgang til alle arbejdssteder - selv steder med trang plads. Hætterne er lette at åbne, og kan åbnes med én hånd. Mange af markerne kommer med et hul til fastgørelse af nøglesnor eller lignende. Designet er ergonomisk og skridsikkert for at sikre at du får en nem og problemfri arbejdsgang og brugsoplevelse. Du kan også købe highlighters i flere forskellige farver.

Hvis du har nogle spørgsmål til levering, priser, tilbehør, lagerstatus, forsendelse eller andet, eller hvis der er noget du mangler, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 66 15 50 40 eller på e-mail [email protected].

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee boremaskineMilwaukee vinkelsliber og Milwaukee rundsav.