Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Nedbrydning fra Milwaukee

Nedbrydningshamrer

Nedbrydningshammeren er genial, når du skal brække gulv op, fjerne en betonvæg eller udføre andre hårde nedbrydningsopgaver. Skal du fjerne et betondæk, et fundament, en betonvæg eller lignende, så er en nedbrydningshammer din bedste ven. En nedbrydningshammer gør det tunge og hårde arbejde betydeligt lettere. En nedbrydsningshammer er udstyret med en mejsel, som ved hjælp af nedbrydningshammerens motor kan hakke sig vej gennem de fleste materialer og på den måde lette arbejdet.

Nedbrydningshamrer fra Milwaukee

Her på siden finder du nedbrydningshamre fra Milwaukee i alle størrelser og prisklasser. Du kan købe alt fra bore-/nedbrydningshamre som K 540 S med SDS-Max, til den helt store K 2500H nedbrydningshammer. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af nedbrydningsværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee boremaskine Milwaukee vinkelsliber og Milwaukee borehammer.