Nedbrydning fra Milwaukee

5 vare(r)

pr. side

Nedbrydningshamrer

Nedbrydningshammeren er genial, når du skal brække gulv op, fjerne en betonvæg eller udføre andre hårde nedbrydningsopgaver. Skal du fjerne et betondæk, et fundament, en betonvæg eller lignende, så er en nedbrydningshammer din bedste ven. En nedbrydningshammer gør det tunge og hårde arbejde betydeligt lettere. En nedbrydsningshammer er udstyret med en mejsel, som ved hjælp af nedbrydningshammerens motor kan hakke sig vej gennem de fleste materialer og på den måde lette arbejdet.

Nedbrydningshamrer fra Milwaukee

Her på siden finder du nedbrydningshamre fra Milwaukee i alle størrelser og prisklasser. Du kan købe alt fra bore-/nedbrydningshamre som K 540 S med SDS-Max, til den helt store K 2500H nedbrydningshammer. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af nedbrydningsværktøj eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til info@dorchdanola.dk. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

 

 

Læs mere
Læs mindre