Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Raaco

Raaco opbevaring i høj kvalitet 

Raaco er kendt verden over for deres innovative og pladsbesparende opbevaringssystemer såsom værktøjskasser, sortimentæsker, transportkasser, reoler, skuffereoler og meget mere. Raacos opbevaringsløsninger har vundet stor popularitet hos både professionelle håndværkere og private gør-det-selv mennesker såvel som i industri.  

Hos Dorch & Danola er vi derfor stolte over at kunne præsentere et bredt udvalg af produkter fra Raaco. 

 

Historien om Raaco

Raaco har siden 1956 udviklet og fremstillet innovative, pladsbesparende og holdbare opbevaringssystemer til industri, professionelle håndværkere og gør-det-selv mennesker verden over. 

Deres praktiske løsninger gør det let og overskueligt at organisere og opbevare både større værktøj såvel som småting og tilbehør. Deres opbevaringsløsninger er så veludførte, at Racco gennem årene har modtaget adskillige internationale priser for deres industrielle design. 

Hold orden med opbevaringssystemer fra Raaco

Organisering er en essentiel del af den daglige drift, da det gør det lettere at udføre sine arbejdsopgaver effektivt. Det kan nemlig være frustrerende og forstyrrende, når det roder, og så ender man typisk med at spilde meget tid og energi, når man ikke kan finde de ting, man skal bruge. 

Med opbevaringssystemer fra Raaco kan du heldigvis nemt holde orden på alle dine redskaber og dit værktøj. Ejer du en garage, et værksted, lager, skur eller et hobbyrum, så går du ikke galt med en af Raacos mange innovative opbevaringsløsninger.

Raaco har lavet mange forskellige praktiske løsninger til opbevaring af både mindre redskaber til større stykker værktøj, så uanset hvad dit opbevaringsbehov skulle være, findes der en løsning blandt vores brede udvalg af Raaco produkter. 

 

Bredt udvalg af Raaco produkter

Hos Dorch & Danola forhandler vi et bredt udvalg af Raaco produkter, så du har mulighed for at sammensætte den opbevaringsløsning, som passer til netop dit behov. 

Hvis du har et værksted eller et lager, så er det essentielt at have en praktisk indretning, som samtidig får udnyttet pladsen bedst muligt. Dette kan du eksempelvis gøre med en Raaco reol. Raacos reolsystemer er særligt gode, hvis du skal opbevare større redskaber eller værktøj. Deres reoler fås i flere forskellige størrelser, og har en bæreevne på op til 100 kg. per hylde (jævnt fordelt). For at skabe større oversigt i reolerne, kan du også benytte Raacos reolkasser.  

Har du mindre værktøj eller redskaber der skal organiseres, går du ikke galt med en Raaco skuffereol. Med de mange skuffer kan du let organisere alle dine ting. Raacos skuffereoler fås også i flere forskellige størrelser og antal skuffer, så du kan finde den, der passer bedst til dit behov. 

Til organisering af mindre redskaber kan du bruge en Raaco handybox eller lagerkasser. Deres Handybox har skuffer, som kan inddeles i flere rum. Den har også et håndtag, så den er let at flytte på eller tage med sig. Til opbevaring og organisering af de helt små dele såsom søm og skruer forhandler vi også Raaco værktøjskasser og sortimentæsker

 

Levering lige til døren

Hos Dorch & Danola sørger vi for leveringen, så din ventetid bliver så kort som mulig. Vi leverer gennem GLS, og du kan selv vælge, hvorvidt du vil have leveret lige til døren, eller om der skal leveres til nærmest pakkeshop.

Udover vores smarte opbevaringsløsninger fra Raaco forhandler vi også en lang række af produkter fra mange store brands. I vores udvalg kan du bl.a. også finde lækkert værktøj fra anerkendte mærker såsom Hultafors, Sydvesta og KGK

Vi har over 25.000 forskellige produkter her på siden, så der er en god chance for, at vi har, hvad du leder efter.

Hvis du har nogle spørgsmål til udvalget eller enkelte produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 66 15 50 40 eller [email protected]. Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.