Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Spekter

Hvis du vil have det bedste maler-resultat, bør du bruge malerværktøj fra Spekter.

Med mere end 100 års erfaring i fremstilling af pensler, spartler,og andet malerværktøj ved Spekter, hvad det handler om. De er din garanti for super høj kvalitet, når du skal i gang med dit næste malerprojekt.

Produkterne er lavet til professionel brug, så hvis du passer på dem, har du maler-værktøj til mange år fremover.

Malerværktøj i topklasse

Spekter har altid fingeren på pulsen, når det kommer til malerværktøj. Som en del af branchen bliver der hele tiden evalueret og udviklet på produkterne. På den måde sikrer de, at der altid leves op til de højeste standarder.

Derfor kan du også regne med pensler, der ligger godt i hånden og hår, som efterlader en flot finish. Målet er at levere malerværktøj af en sådan kaliber, at du ikke behøver at gøre arbejdet mere end én gang. Kroppen er det måske allervigtigste værktøj, og derfor skal maler-værktøjet understøtte, at kroppen holder længst muligt.

Det gør det nemmere for dig at bruge grejet, uanset om du er professionel maler, eller om du skal male hjemme i privaten.

Stort udvalg af pensler, spartler og andet malerværktøj fra Spekter

Hos Dorch & Danola kan du altid regne med at finde et stort udvalg af pensler, spartler og andet malerværktøj fra Spekter.

Mangler du en pensel fra Spekter, kan du hos os finde dem i flere forskellige bredder, så den passer perfekt til det projekt, som du står overfor. Du kan også vælge at købe et pensel-sæt, hvor du får pensler med flere forskellige bredder.

Skal væggen fuges til, inden male-processen påbegyndes? Bare rolig - Hos Dorch & Danola kan du også finde spartler i rustfrit stål fra Spekter, som egner sig perfekt til mindre arealer af vægge, som skal spartles med sandspartel.

Få Spekter lige til døren hos Dorch & Danola

Når du køber Spekter hos Dorch & Danola, sørger vi for hurtig levering lige til døren. Vi leverer gennem GLS, og du kan selv vælge, hvorvidt du vil have leveret til døren, eller om der skal leveres til nærmeste pakkeshop.

Husk også, at udover Spekter har vi også en masse andet grej og tilbehør fra mærker som Stanley, Starrett og Spectra. Vi har over 25.000 forskellige produkter her på siden, så der er en god chance for, at vi har, hvad du leder efter.


Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.