Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Spectra

Spectra er svaret for dig, hvis du står og mangler laser-værktøj til en opmålingsopgave.

I mere end 50 år har Spectra være den innovative markedsleder, når det kommer til udvikling af opmålingsudstyr til bygge- og konstruktionsbranchen. Med en dyb forståelse for deres målgruppe udvikler Spectras ingeniører løbende laser-værktøjet baseret på feedbacken, de får. På den måde sikrer Spectra, at de altid lever op til forventingen om, at deres værktøj og udstyr altid er det mest innovative i markedet, og at det selvfølgelig er i topkvalitet.

Opmåling med laser giver den højeste præcision, og derfor skal du aldrig bekymre dig om, hvorvidt resultatet er helt præcist eller ej. Med Spectra kan du være fuldkommen forsikret om, at din opmåling altid er helt korrekt.

Stort udvalg af værktøj fra Spectra

Hos Dorch & Danola er vi super glade for at kunne præsentere et bredt udvalg af laser-værktøj til opmåling. Vi elsker høj kvalitet, og det ved vi, at Spectra er garanti for.

Udforsk de mange lasere og nivelleringsinstrumenter og se om ikke du kan finde akkurat, hvad du står og mangler.

Laser til opmåling ved større og mindre projekter

Laserne fra Spectra kan bruges til både større og mindre projekter. Her slipper du for at finde tommestok og målebånd frem og måske risikere en lidt upræcis opmåling. Laseropmåling er et super smart redskab, uanset om man er professionel håndværker, eller om man ‘bare’ er en entusiastisk gør-det-selv person. 

I vores udvalg kan du finde en række forskellige lasere fra Spectra afhængigt af, hvad du har brug for. 

Nivelleringsinstrumenter med uovertruffen stabilitet og præcision

I udvalget kan du også finde Spectras famøse nivelleringsinstrumenter, der giver uovertruffen præcision og stabilitet. Det retvendte billede og den indbyggede delekreds sørger for let og hurtig vinkelmåling og vinkelafsætning. 

Nivelleringsinstrumenterne er super velegnede til almindelige afsætnings- og nivelleringsopgaver samt præcisionsnivellering.

Få Spectra lige til døren hos Dorch & Danola

Når du køber Spectra hos Dorch & Danola, sørger vi for hurtig levering lige til døren. Vi leverer gennem GLS, og du kan selv vælge, hvorvidt du vil have leveret til døren, eller om der skal leveres til nærmeste pakkeshop.

Husk også, at udover Starrett har vi også en masse andet grej og tilbehør fra mærker som Stanley, Starrett og Trollull. Vi har over 25.000 forskellige produkter her på siden, så der er en god chance for, at vi har, hvad du leder efter.

Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.