Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Bore & fræsemaskiner

Bore- og fræsemaskine til metalbearbejdning

Bore- og fræsemaskine til bearbejdning af metal, plast eller lignende materialer i mindre størrelser. Det er en kombineret fræse- og boremaskine. Den er velegnet til reparations-, vedligeholdelses- og uddannelsesformål, hvor boring og fræsning kan udføres i samme opspænding. 

Bore- og fræsemaskine hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af bore- og fræsemaskine. Vi tilbyder bore- og fræsemaskine fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Proxxon, Rotwerk m.fl. Var det ikke lige en bore- og fræsemaskine, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer maskiner til metal, heriblandt drejebænke, båndslibere, metalafkortere og meget andet værktøj og tilbehør.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af maskiner til metalbearbejdning eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.