Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Limtræspresser

Limtræspresse 

Limtræ er i løbet af de seneste år blevet et populært konstruktionsmateriale inden for byggebranchen. Det hænger sammen med at træet er formbart, og derfor ideelt til fremstilling af rammer og buer. Du kan selv fremstille limtræsplader og limtræsbjælker med PLANO limtræspresser, når du skal din egen bordplade, hylder osv.. Det eneste, du skal bruge, er en PLANO limtræspresser, noget træ og så noget lim.

Limtræspresse hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af limtræspresse. Vi tilbyder limtræspresse fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Holzmann og Plano. Var det ikke lige limtræspresse, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer maskiner træarbejde, heriblandt båndsliberetrædrejebænkekap-/geringssave og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige maskiner til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.