Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Knastfyld & tilbehør

Reparationsprodukter til træ

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af reparationsprodukter til træ. Vi tilbyder disse produkter fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt KnottecAgesBao-Shellak m.fl. Var det ikke lige reparationsprodukter til træ, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre produkter under fugemasse, lim og tape

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori. 

Spartelmasse

Spartelmasse er et genialt produkt, hvis du har små ujævnheder eller huller i vægge, møbler eller andet, som du ønsker at opfriske. Spartelmassen er med til at give et flot resultat, der kan holde længere. Spartelmasse bruges ofte til større spartelopgaver til f.eks. fuldspartling af vægge, gulve mv.

Pulver spartelmasse 

Pulverspartel er en organisk spartelmasse af særdeles høj kvalitet. Spartelmassen er i pulverform, som let blandes op med vand (3 dele pulver, 1 del vand), så du kan blande præcis den mængde spartelmasse, der er nødvendig. Pulverspartel er velegnet til reparationer op til 15 mm i dybden og kan tåle både børstning og bejdse.

Plastiktræ

Plastiktræ er kemisk træ og en specialspartel til reparation af træ. Det er en hurtigt hærdende træmasse til reparationer og udfyldning af huller og revner i træ. Efter afhærdning er det vand- og skruefast, og kan saves, skæres, høvles, slibes, spritbejdses, poleres og lakeres. Plastiktræ findes i mange forskellige farver. 

Shellac stænger som reparationsprodukter

Fast Shellac i stænger til smeltning. Anvendes f.eks. til udfyldning af knasthuller i gulve. Shellacen minimerer risikoen for gennemslag fra f.eks. harpiks eller mærker og skjolder efter tusch på væggene. 

Voksstænger

Voksstænger egner sig rigtigt godt til let at udbedre småreparationer i træ og træoverflader. Brug hård voks til at reparere småskader, ridser, buler m.m. i gulve, møbler, bordplader, fronter, sider, døre, skabe og andre træoverflader. Voksen fungerer som fyldmateriale til en hurtig udbedring af små skader. Den hårde voks bruges især ved steder med mere belastning og slitage.

Knastfyld til reparation af træ

Reperationen foretages let, da knastlimen påføres i flydende form med en limpistol. Den overskydende lim afskære efter kort afkøling, hvorefter overfladen er glat og klar til efterbehandling. Der kan ludes, males bejdses og lakeres. Knastlim findes i forskellige farver afhængig af, hvilken træsort og opgave, der skal løses og hvilken behandling træet senere skal have. Den er meget velegnet til gulve, møbler, vinduer og mere.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige fugemasse, lim og tape eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.