Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Borepatroner

Borepatroner

En borepatron anvendes i en maskine til opspænding af et værktøj - typisk et bor. Kæberne i borepatoronen går ind og griber om boret, så det herefter kan bore ned i materialet. Typisk spændes patronen fast med en såkaldt dorn, som passer til den givne borepatron, men i dag findes der også et stort udvalg af selvspændende borepatoner. Hos Dorch & Danola findes der også et stort udvalg af andre borepatroner, så du altid har dit behov dækket. 

Borepatroner til trædrejning hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af borepatroner til trædrejning. Vi tilbyder borepatroner til trædrejning fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Drechselmeister, Record Power, Axminster og mange andre. Desuden har vi en Shop-in-Shop trædrejningsafdeling i vores butik i Odense, hvor du har mulighed for at se en del af vores udvalg af maskiner, drejejern samt tilbehøret. 

Borepatroner som tilbehør

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af borepatroner. Vi tilbyder borepatroner fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt MetaboAEGBosch og mange flere. Var det ikke lige en borepatron, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andet tilbehør til dit el-værktøj eller akku-værktøj, heriblandt batterieradaptereslibeprodukter og meget mere.  

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af trædrejning eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.