Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

ddm1_174.jpg

Køb værktøj online & spar penge

Udgivet af: Udgivet i: Dorch & Danola A/S Dated: 1. august 2013

Værktøj fra Festool, Makita, Metabo, Milwaukee, Scheppach med flere

Se produkterne fra bl.a. Festool, Milwaukee, Metabo og Scheppach online. Se også det store udvalg af Makita i webshoppen. Dorch & Danola har det hele.

Luna, Stubai & Stanley  

Håndværktøj fra bl.a. Luna, Stubai og Stanley er til salg hos Dorch & Danola. Der er også andre mærker i kategorien til salg. Fælles for alle mærkerne er den høje kvalitet, som deres produkter besidder. Hvis du er på udkig efter håndværktøj i topklasse, så behøver du ikke at lede længere. For fagfolk, der ikke går på kompromis med kvalitet, er der hos Dorch & Danola et stort udvalg. Det samme gælder naturligvis for private, som vil have det bedste værktøj liggende i værktøjsskabet. Vigtigst af alt er, at værktøjet er pålideligt og effektivt. Begge dele er opfyldte for produkterne i udvalget af håndværktøj hos Dorch & Danola. Værktøjet er også behageligt at arbejde med. Det er især noget, man værdsætter, når man bruger sit værktøj ofte. Værktøj, som kan tåle regelmæssigt brug, er til salg hos dorchdanola.dk.

Der er et stort udvalg af Makita el værktøj online. Dorch & Danola sælger en hel del fra dette mærke af. Makita har altid været lig med en høj kvalitet. Makita er kendt verden over for at producere værktøj, der tilfredsstiller selv de mest kritiske håndværkere. Selvom kvaliteten er høj, så er priserne på værktøj fra Makita generelt ikke høje. De er presset endnu mere i bund hos Dorch & Danola's webshop dorchdanola.dk. For tiden har vi et ekstra stort sortiment Makita elværktøj og af Makita's skov og have sortiment. Der er boremaskiner til salg fra Makita, og du finder også andre artikler fra Makita fx dyksav, stiksav og akku maskiner hos dorchdanola.dk. Produkter til store projekter og små projekter sælges online og i vores håndværkerbutik. Se de billige produkter fra Makita online hos dorchdanola.dk. Præcision, brugervenlighed og komfort går op i en højere enhed, når du vælger el-værktøj fra Makita af. Som du kan høre, så kan du trygt vælge værktøj fra Makita af.

Se et kæmpe udvalg af Makita maskiner online hos dorchdanola.dk, som også forhandler værktøj fra fx Festool, Metabo og Scheppach.