Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Chestnut Godkendt produkter til legetøj

Godkendte produkter til legetøj

Alle disse produkter er testet i henhold til EN71-3-reglerne, der dækker belægninger til legetøj og børnemøbler, som tester for mængden af ​​følgende elementer i finish. Du kan derfor være helt sikker på, at disse produkter er egnet til den slags ting. Produkterne i denne kategori indeholder ikke aluminium, antimon, arsen, barium, bor, cadmium, krom (III), krom (VI), kobolt, kobber, bly, mangan, kviksølv, nikkel, selen, strontium, tin, organisk tin og zink. 

Godkendte produkter til legetøj hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af produkter fra Chestnut, der er godkendt til legetøj. Chestnut tilbyder sine produkter i høj kvalitet, så dit stykke træ opnår det bedst ønskede resultat. Produkterne findes også i vores butik i Odense, hvor vi har et alt-til-trædrejning showroom. Her kan du se produkterne og få en vejledning om brugen af de forskellige produkter. Det er helt sikkert et besøg værd. Var det ikke lige produkter, der er godkendt til lejetøj, du var opå udkig efter? Så tilbyder vi også en lang række andre produkter fra Chestnut, heriblandt oliervokslak og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af produkter fra Chestnut eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.