Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Chestnut Voks til overfladebehandling

Voks til overfladefinish fra Chestnut

Brug af voks er en af ​​de hurtigste og nemmeste måder at få en god finish på dit arbejde. Der findes flere forskellige typer voks, fra naturlige voksarter som bivoks og carnauba til menneskeskabte typer som paraffinvoks og mikrokrystallinsk voks. Hver har deres egne særlige egenskaber, hvilket giver ekstra glans eller holdbarhed, og at blande dem sammen kan give det bedste fra begge verdener.

Chestnut olier og voks hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af produkter fra Chestnut til overfladebehandling af dine drejede emner. Chestnut tilbyder sine oliervokslak og meget mere i høj kvalitet, så dit stykke træ opnår det bedst ønskede resultat. Produkterne findes også i vores butik i Odense, hvor vi har et alt-til-trædrejning showroom. Her kan du se produkterne og få en vejledning om brugen af de forskellige produkter. Det er helt sikkert et besøg værd. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af produkter fra Chestnut eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.