Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Chestnut Poleringsbørster

Poleringsbørster fra Chestnut

Poleringsbørsterne fra Chestnut har naturlige børstehår og sikrer en jævn dækning af voks og polering af voks til højglans. Børstehårene er designet til at fjerne overskydende voks fra overfladen og polere den restende voks på samme tid, hvilket giver en højglafsfinish. Børsterne fås i forskellige former til forskellige gøremål og tilpasser derved emnets form. 

Chestnut poleringsbørster hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af poleringsbørster fra Chestnut til overfladebehandling af dine drejede emner. Chestnut tilbyder sine oliervokslak, poleringsbørster meget mere i høj kvalitet, så dit stykke træ opnår det bedst ønskede resultat. Produkterne findes også i vores butik i Odense, hvor vi har et alt-til-trædrejning showroom. Her kan du se produkterne og få en vejledning om brugen af de forskellige produkter. Det er helt sikkert et besøg værd. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af produkter fra Chestnut eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.