Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Chestnut Endeforsegler til træbehandling

End Sealer til træbehandling fra Chestnut

Endeforsegleren er en emulgeret paraffinvoks, der bruges til at forsegle enderne af friskskåret træ for at bremse tørreprocessen og reducere risikoen for spaltning af træ.
Det kan også bruges på arbejde, der pågår, som ikke afsluttes, hvor der er risiko for spaltning af emnet.

Påfør det liberalt, normalt med pensel, men det kan sprayes om nødvendigt, normalt på den mindste overflade af emnet, som normalt vil være slutkornet, hvor fugtighed mest sandsynligt slipper ud fra. Forsegling af overfladen tilskynder fugtigheden til at slippe ud gennem de større områder, hvilket vil resultere i en langsommere udgang.

Chestnut End Sealer hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af produkter fra Chestnut til træbehandling. Chestnut tilbyder sine oliervokslak og meget mere i høj kvalitet, så dit stykke træ opnår det bedst ønskede resultat. Produkterne findes også i vores butik i Odense, hvor vi har et alt-til-trædrejning showroom. Her kan du se produkterne og få en vejledning om brugen af de forskellige produkter. Det er helt sikkert et besøg værd. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af produkter fra Chestnut eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.