Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Bænksliber

Bænkslibere, alene med slibesten eller med slibesten og slibebånd

En bænksliber er en alletiders slibemaskine og er helt uundværlig, hvis du har brug for at slibe på et materiale. En bænksliber anvendes oftest til at slibe knive, økser, stemmejen, sakse eller andet værktøj, der altid skal stå knivskapt for at fungere optimalt. Blnksliberen kan også anvendes til at fjerne gamle rester af lak og maling, for at få dit materiale  helt skarpt eller kan den polerer materialet, så det bliver glat og blank. En bænksliber kan monteres på en arbejdsbænk og den sliber med en lille slibesten, de løbende kan skiftes efter behov. 

Bænkslibere til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af bænkslibere fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Bosch, JET, Scheppach, Holzmann, Metabo og mange flere. Vi tilbyder desuden et udvalg af tilbehør til bænksliberen, så dit behov dækkes helt optimalt. 

Har du elværktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte elektiske maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: Reparation af elværktøj

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af bænkslibere eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.