Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Tilbehør til maskiner

Køb snedkerimaskine tilbehør til lave priser

Mangler du tilbehør eller udstyr til snedkerimaskiner? Så er det værd at tage et grundigt kig på denne side. Her forhandler vi et bredt udvalg af snedkerimaskine tilbehør i god og robust kvalitet til nogle af markedets laveste priser. I udvalget finder du tilbehør fra markedets førende producenter, blandt andet JETHolzmannMakitaCMTRapidScheppach og Luna. Se vores udvalg ovenfor for at finde netop det tilbehør, som du skal bruge. Læs meget mere om det forskellige tilbehør og reservedele til snedkerimaskiner ved at klikke dig ind på produkterne her på siden.

Vi forhandler tilbehør til alle snedkerimaskiner

På denne side finder du udstyr og tilbehør til alle typer af maskiner til bearbejdning af træ. Uanset om du mangler tilbehør eller reservedele til slibemaskiner, båndpudsere, høvlemaskiner, sømpistoler, boremaskiner eller stemmemaskiner, så kan du være sikker på at finde, hvad du skal bruge her på siden. Vi tilbyder blandt andet højdemålere, arbejdsbænke, skruestik, høvlejern, savklinger, arbejdsstationer, udsugningssæt, kørestel, svingarme, klammer, rulleborde og meget mere. 

Tilbehør til maskiner for metalbearbejdning

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af tilbehør til maskiner for metalbearbejdning. Vi tilbyder tilbehøret fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt PROMAC, Fein, Milwaukee m.fl. Var det ikke lige tilbehøret, du var på udkig efter? Så tilbyder vi dig også et stort udvalg af maskiner til metal, heriblandt drejebænkebore/fræsemaskiner og mange andre. 

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori. 

Skruestik

Skruestikken anvendes når brædder skal holdes fast og skæres præcist ud. Skruestikken kan bruges til f.eks. ved anvendelse af søjleboremaskine, hvor det er afgørende at emnet ikke rykker sig og hvor det handler om præcision og sikkerhed. Der findes forskellige størrelser skruestik til forskellige belastninger. 

Skærevæske

Skærevæske er en vandblandbar, transparent bio-skærevæske af mikroemulsions-type, baseret på vegetabiliske olier, til brug som smøre- og kølemiddel til generel skærende bearbejdning, f.eks. drejning, fræsning, boring, skæring, gevindskæring, slibning i materialer af støbejern, stål, rustfritt stål, gulmetaller samt aluminiumlegeringer.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige maskiner og tilbehør til metal eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.