Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Filtrer
Filtrer efter
Pris
Olie & Kemi

Træolier, lak, pleje og kemi

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af træolier, lak, pleje og kemi. Vi tilbyder disse produkter fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Borup, CRC og mange andre. Vi producerer vi vores egne olier til træpleje. Find olier til pleje og den sidste finish. Stort udvalg i afrensning, olie, lak og pleje til træ.

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori. 

Borup Kemi

Vi tilbyder Borup Kemi som er førende producent af kemi indenfor kemikalieprodukter. Vi forhandler både Acetone, Schellac, rensebenzin og meget mere til forskellige formål. 

Junckers produkter

Junckers fremstiller træplejeprodukter specielt udviklet til private hjem, erhvervsmæssige formål og sportsarealer. Alle produkter er udviklet med respekt for indeklima, miljø og træ som et naturligt råmateriale.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige træolier, lak, pleje og kemi produkter eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.