Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Chestnut Poler forstærkere til ideel overfladefinish

Poler forstærkere fra Chestnut

Når du først har fået din endelige belægning, vil du forhåbentlig være tilfreds med den finish, du har opnået. Glat, jævnt og lige den rigtige mængde glans. Men hvad nu hvis du vil gøre den glans virkelig blændende? Brug af en af ​​vores polske enhancere, der forbedrer din finish ved at udjævne dem på et ultra fint niveau, hvilket resulterer i en lysere glans og en glattere overflade.

Chestnut poler forstærker hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af produkter fra Chestnut til overfladebehandling af dine drejede emner. Chestnut tilbyder sine oliervokslak, poler forstærkere og meget mere i høj kvalitet, så dit stykke træ opnår det bedst ønskede resultat. Produkterne findes også i vores butik i Odense, hvor vi har et alt-til-trædrejning showroom. Her kan du se produkterne og få en vejledning om brugen af de forskellige produkter. Det er helt sikkert et besøg værd. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af produkter fra Chestnut eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.