Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Buskryddere

Køb buskryddere med batteri og masser af styrke

På denne side finder du vores store udvalg af akku buskryddere i højeste kvalitet. Før i tiden var buskryddere sædvanligvis udstyret med en særdeles støjende benzinmotor, som kunne høres milevidt. Sådan er det ikke længere, fordi moderne effektive batterier har gjort det muligt at fremstille akku buskryddere, som er omtrent ligeså effektive som de gamle benzindrevne. De moderne akku buskryddere har den store fordel, at de støjer langt mindre. De gør samtidigt mindre skade på miljøet, fordi der ikke længere er benzin tilknyttet. På vores akku buskryddere er der desuden mulighed for at montere en metalklinge, så du kan anvende buskrydderen ved kraftig bevoksning. 

Buskryddere til det krævende havearbejde

I gamle dage var en buskrydder sædvanligvis udstyret med en særdeles støjende benzinmotor, som kunne høres milevidt. Sådan er det ikke længere fordi moderne effektive batterier har gjort det muligt, at fremstille akku buskryddere, som er omtrent ligeså effektive, som de gamle benzindrevne. De indlysende fordele er lange mindre støj og fordi der ikke længere er benzin tilknyttet gør de naturligvis langt mindre skade på miljøet. På buskrydderen er der mulighed for at montere en metalklinge, så du kan anvende buskrydderen ved kraftig bevoksning. 

Vi forhandler akku buskryddere til alle behov

Hos Dorch & Danola finder du et stort udvalg af effektive akku buskryddere med batteri fra blandt andet Makita. Maskinerne er alle klar til at tage kampen op mod højt græs, ukrudt og anden beplantning, som er ved overtage magten i haven og på andre grønne arealer. Desuden har vi et stort udvalg af havemaskiner. Her kan du blandet andet kan vælge mellem effektive græstrimmereplæneklipperehækkeklipper og meget mere. Tag et kig på vores maskiner her på siden og klik dig ind på produkterne for at læse meget mere om de forskellige akku buskryddere.

Råd og vejledning om akku buskryddere

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af akku buskryddere? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en e-mail til [email protected]. Vi svarer hurtigt på din mail, men står også altid klar til at tage mod dig i vores butik i Odense.

Har du akku værktøj, der er gået i stykker? 

Hvis din akku buskrydder er gået i stykker, hjælper vi også gerne. Vi tilbyder reparation af alle kendte akku maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: reparation af akku-værktøj