Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Haveudstyr

Maskiner & værktøj til skov og have

Dorch & Danola forhandler maskiner og værktøj til skov og have til både industrien og private kunder. I vores store sortiment batteridrevne og elektriske havemaskiner, også kendt som fra anerkendte topproducenter, som f.eks. MilwaukeeBoschMetabo m.fl. 

Akku havemaskiner

Akku værktøj er ledningsfrie produkter og kan dermed arbejde frit uden at være afhængig af en stikkontakt i nærheden. Batterierne udvikles hele tiden og bliver mindre og lettere samtidig at kapaciteten bliver større og strømmen holdes i længere tid. Voltene indikerer styrken på batteriet, hvilket betyder at en 18v maskine er mere kraftfuld end en 12v maskine. Amperene indikerer hvor lang tid batteriet holder på strømmen. De fleste batterier har en indikator på batteriet, så du altid kan finde ud af, hvor meget strøm, der er på dit batteri. Der er vel ikke noget værre end, når batteriet er løbet tør for strøm. 

Herunder kan du læse nærmere om nogle af produkterne. 

Løvblæsere

Hos Dorch & Danola forhandler vi maskiner og værktøj af den populære producent Maikta, som blandt andet står bag en række forskellige løvblæsere. En løvblæser er ideel for dig, der vil holde din have fri for nedfaldne blade, eller hvis du på din arbejdsplads har behov for at holde større arealer fri for jord eller blade. Hos Dorch & Danola A/S kan du finde et stort udvalg af Løvblæsere fra blandet andet MakitaAEG og Milwaukee

Hos Dorch & Danola forhandler vi akku maskiner og værktøj af den populære producent Maikta, som blandt andet står bag en række forskellige løvblæsere. En løvblæser er ideel for dig, der vil holde din have fri for nedfaldne blade, eller hvis du på din arbejdsplads har behov for at holde større arealer fri for jord eller blade.

Effektiv græstrimmer

Enhver haveentusiast eller gartner bør have en effektiv græstrimmer inden for rækkevidde. Det er en ideel valgmulighed til både privatpersoner og erhvervsfolk, der ønsker flotte kanter omkring græsplænen. Græstrimmeren kan anvendes ved trang plads, hvor din plæneklipper ikke kan bruges. Hos Dorch & Danola har vi et stort udvalg af græstrimmere fra MilwaukeeMakita og Bosch mv. Søger du andre have produkter, så har vi også et stort udvalg hertil, hvor vi tilbyder hækkeklippereplæneklipperebuskryddere mv. 

Haveredskaber og beskæring - til den velholdte have

Med de rigtige redskaber gør det havearbejdet mere overskueligt og lettere at komme igennem. Det gælder både om du skal have klippet dine buske, træer, bede eller om du skal have fjernet blade o.lign. Redskaberne er vigtige til opnåelse af en flot og velholdt have, som selv naboen vil beundre. 

Haveredskaber og beskæring hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af haveredskaber og beskæringsværktøj. Vi tilbyder haveredskaber og beskæringsværktøj fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt MakitaBosch m.fl. Var det ikke lige haveredskaber og beskæringsværktøj, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer maskiner til skov og have, heriblandt buskryddereplæneklipperekædesave og meget mere.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige maskiner til skov og have eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.