Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Hækkeklipper

Hækkeklippere

Størstedelen af haveejere har en hæk, som indrammer grunden på flot vis. Den skærmer for både larm og lange blikke, og giver dig og familien privatliv i haven. Hvis du har en hæk, skal du selvfølgelig også have en ordentlig hækkeklipper.

Den er med til at sikre at din hæk ikke vokser ud af kontrol, og at den er pæn og nydelig at se på, for både dig selv og dine naboer.

Her hos Dorch & Danola kan du derfor selvfølgelig finde et stort udvalg af hækkeklippere i høj kvalitet.

Bliv sikker på en flot hæk med en hækkeklipper af høj kvalitet

For at sikre den flotte hæk, er det simpelthen nødvendigt med en hækkeklipper af ordentlig kvalitet. Hvis du din nuværende model er sløv og gammel, vil den for det første ikke være rar at arbejde med. Men den vil heller ikke levere lige så tilfredsstillende resultater.

Det er også derfor, at mange haveejere ikke ligefrem jubler, når hækken igen trænger til en klipning.

Men med en hækkeklipper af høj kvalitet, sikrer du et nemt arbejdsforløb, hvor det at klippe hæk bliver en fornøjelse. Og når din hæk igen står flot og trimmet, vil den også gøre en større positiv forskel på udtrykket af din have, end du nok havde forestillet.

Batteridrevne eller el drevne hækkeklippere i høj kvalitet

En smuk hæk kan skabe fryd for øjet i enhver have. Det er derfor vigtigt, at du får købt den rette hækkeklipper efter dine behov. Bruger du ikke den rigtige hækkeklipper, vil du meget hurtige opleve at arbejdet bliver ekstra hårdt og trægt. Derfor forhandler vi hos Dorch & Danola et bredt udvalg af batteridrevne akku hækkeklippere, som gør arbejdet lettere for dig og sikrer dig et flot resultat. Tag et kig på vores mange hækkeklippere for at finde den rette model til dig og dine behov.

Akku hækkeklipper til dig

Hos Dorch og Danola tilbyder vi et bredt udvalg af akku hækkeklippere også kaldet hækkeklippere med batteri. Vi fører overvejende akku hækkeklippere fra Makita hækkeklipperMetabo og Bosch, som producerer kvalitetsprodukter med stor ydeevne og lang levetid. I vores udvalg finder du både 18 og 36 volts maskiner, så både haveejere med et relativt beskedent behov og professionelle kan finde en maskine, der passer. Desuden har vi et stort udvalg af havemaskiner. Se blandt andet vores udvalg af blandt andet buskryddereplæneklippere og hækkeklipper. Du kan læse meget mere om de forskellige akku hækkeklippere og deres tekniske data og informationer ved at klikke dig ind på produkterne her på siden.


Elhækkeklipper - Høj kvalitet til dit havearbejde

En smuk hæk kan skabe fryd for øjet i enhver have og det er derfor vigtigt, at du får købt den rette hækkeklipper efter dine behov. Bruger du ikke den rigtige hækkeklipper, vil du meget hurtige opleve at arbejdet bliver ekstra hårdt og trægt. Fordelen ved el hækkeklippere er, at de ofte vil være billigere end hækkeklippere med benzin og have et lavere støjniveau. Ulempen er, at du ikke har helt så stor bevægelsesfrihed på grund af ledningen. Derfor skal du inden dit køb overveje, hvilke behov du har.

Du kan læse meget mere om hvert enkelt produkt ved at klikke dig ind på dem. 

Elhækkeklipper til dit behov

Hos Dorch og Danola tilbyder vi et bredt udvalg af elhækkeklippere også kaldet hækkeklippere med ledning. Vi fører overvejende elhækkeklippere fra Makita hækkeklipper og Metabo, som producerer kvalitetsprodukter med stor ydeevne og lang levetid. Desuden har vi et stort udvalg af havemaskiner, hvor du blandet andet kan finde et udvalg af buskryddereplæneklippere, kædesave m.fl.

Bezindrevet hækkeklippere

En smuk hæk kan skabe fryd for øjet i enhver have og det er derfor vigtigt, at du får købt den rette hækkeklipper efter dine behov. Bruger du ikke den rigtige hækkeklipper, vil du meget hurtige opleve at arbejdet bliver ekstra hårdt og trægt. En benzindrevet hækkeklipper er ideel til de store beskæringer af din hæk og er kraftig. 

Bezindrevet hækkeklippere hos Dorch & Danola

Hos Dorch og Danola tilbyder vi et bredt udvalg af benzindrevet hækkeklippere. Vi fører benzindrevet hækkeklippere fra Makita hækkeklipper og Scheppach m.fl., som producerer kvalitetsprodukter med stor ydeevne og lang levetid. Vi har desuden har vi et stort udvalg af havemaskiner, hvor du blandet andet kan finde et udvalg af buskryddereplæneklipperekædesave m.fl. 

Har du elværktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte elektiske maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: Reparation af elværktøj

Råd og vejledning om akku hækkeklippere

Støder du på spørgsmål eller ønsker du rådgivende angående køb eller brug af vores akku hækkeklippere? Så er vi er naturligvis klar med råd og vejledning, hvis du kontakter os på telefonnummer 66 15 50 40 eller mail [email protected]. Vi hjælper dig gerne med at vælge præcis den akku hækkeklipper, der dækker dine behov.