Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Græstrimmere

Græstrimmer: Når buske, krat og græs hurtigt skal trimmes

Søger du en græstrimmer, der kan skære de skarpeste kanter og hjælpe dig med nemt og enkelt at gøre bugt med ukrudtet? Så tjek vores side ud. Vi har nogle af markedets bedste og mest robuste græstrimmere, der kan hjælpe dig – uanset om du er virksomhed eller privatperson, skal trimme græs eller busk.

En græstrimmer hjælper dig nemt og effektivt med at skabe nogle flotte plæner, ved at tillade dig at komme til det græs, der ikke kan nås med en almindelig plæneklipper. Udover at kunne hjælpe dig med at trimme græs, kan en græstrimmer også bruges til at trimme buske.

Du er kommet til det rette sted. Her hos Dorch og Danola får du nemlig et stort udvalg af markedets græstrimmere af højeste kvalitet. Men du er måske i tvivl om, hvad du står og har brug for? Ej fortvivl, vi skal nok yde vejledning, så du kan få valgt den græstrimmer, der passer bedst til dine behov.

Hvilken græstrimmer skal du vælge: benzin, batteri eller ledning?

Hvad end du har prøvet en græstrimmer én gang eller tusinde, så kan det stadig være, at du måske er i tvivl om, hvilken græstrimmer du skal vælge.

Der findes græstrimmere nok på vores side til at fylde en helt fodboldbane. Så det er intet under, at det kan være svært at vide, hvilken græstrimmer du skal vælge. De kommer i forskellige farver, former og med forskellige drivmidler. Folk med haver vælger ofte en græstrimmer, der er drevet af el, da det larmer mindre, og er ofte mere end rigeligt til de fleste haveejeres behov, når det kommer til græstrimning.

Akku græstrimmer til perfekte kanter

De batteridrevne akku græstrimmere er det perfekte værktøj, når der skal klippes græs og ukrudt langs kanter, sten og stolper. Med en akku græstrimmer behøver du ikke have en tung forlængerledning på slæb, når du udfører havearbejdet. I stedet kan du let bevæge dig frit overalt i haven. Græstrimmeren kan slå græs, ukrudt, indre planter og buske ved hjælp af trimmersnor, der roterer rundt under trimmeren. Græstrimmeren kan fås i forskellige størrelser og med forskellige funktioner, egenskaber og batterier. På den måde kan du være sikker på at finde en variant, som passer netop til dine behov og arbejdsopgaver. Se vores brede udvalg herover og klik dig ind på produkterne for at læse meget mere om de forskellige akku græstrimmere.

Akku græstrimmer til dit behov

Hos Dorch & Danola finder du et bredt udvalg af effektive akku græstrimmere med batteri fra blandt andet MakitaBoschRyobi. Maskinerne er klar til at tage kampen op mod højt græs, ukrudt og anden beplantning, som er ved overtage magten i haven og på andre grønne arealer. Desuden har vi et stort udvalg af havemaskiner, heriblandt blandt andet buskryddereplæneklippere og hækkeklipper.

Vi hjælper med reparation af din akku græstrimmer

Er din akku græstrimmer gået i stykker? Så er vi klar til at hjælpe dig. Vi reparerer alle kendte akku maskiner på vores eget serviceværksted i Odense. Du kan læse meget mere om vores reparation og service her på siden: reparation af akku-værktøj

Brug for rådgivning om akku græstrimmere?

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af akku græstrimmere? Så er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en e-mail til [email protected]. Du er også velkommen til at besøge os i vores butik i Odense, hvor vi altid er klar til at tage en uforpligtende snak eller give hjælp og rådgivning.