Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Chestnut Speciel effekt maling

Speciel effekt maling fra Chestnut

Med Speciel effekt maling fra Chestnut kan du tilføje nogle ekstra farver til dine kreationer med vores spændende malinger til specialeffekter. Fra simpelthen at ændre farven på hele dit stykke til at fremhæve bestemte områder til at skabe skyer og hvirvler, så lad din fantasi løbe vild med disse lyse malinger. Malingen giver en lille farveændring, når de ses fra forskellige vinkler og er især effektive på uregelmæssigt formede genstande. Malingen er vandbaseret akryl og kan påføres med pensel, klud, sprøjtepistol / airbrush.

Chestnut Speciel effekt maling hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af produkter fra Chestnut til overfladebehandling eller kreative idéer til dine drejede emner. Chestnut tilbyder sine oliervokslak, malingsfarver og meget mere i høj kvalitet, så dit stykke træ opnår det bedst ønskede resultat. Produkterne findes også i vores butik i Odense, hvor vi har et alt-til-trædrejning showroom. Her kan du se produkterne og få en vejledning om brugen af de forskellige produkter. Det er helt sikkert et besøg værd. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af produkter fra Chestnut eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.