Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Chestnut Støvbinder til forsegling

Støvbinder fra Chestnut til forseglning

Støvbinderen forsegler træets åbne porer, hvilket betyder, at du bruger mindre af topcoaten og opnår mindre sandsynlighed for at blive beskadiget. Det udjævner også mindre uregelmæssigheder i overfladen for at give et bedre fundament til efterbehandling. Den binder det løse, fibrøse materiale, som du ikke kan se, men lurer på overfladen for at gøre din finish svagere.

Slibeforseglere findes i flere former, hurtigtørrende cellulose til drejning og små områder, langsommere tørring af shellaker og akryl til større områder. Eller uanset hvilken vej der er din præference. Og der er også let at anvende aerosoler.

Chestnut støvbinder hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af produkter fra Chestnut til overfladebehandling af dine drejede emner. Chestnut tilbyder sine oliervokslak, støvbindere og meget mere i høj kvalitet, så dit stykke træ opnår det bedst ønskede resultat. Produkterne findes også i vores butik i Odense, hvor vi har et alt-til-trædrejning showroom. Her kan du se produkterne og få en vejledning om brugen af de forskellige produkter. Det er helt sikkert et besøg værd. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af produkter fra Chestnut eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.