Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
18V - M18, Milwaukee

Milwaukee M18 maskiner

M18™ Milwaukee er en serie med over 145 værktøjer. Alle værktøjerne i serien er bygget op af Milwaukees tre unikke innovationer; RedLithium-Ion™ batteriet, Redlink Plus™ elektronikken og ikke mindst den kulfri Powerstate™ motor. Redlink Plus™ elektronikken er et elektrisk system bestående af avancerede komponenter der tillader individuel celleovervågning. Denne individuelle celleovervågning betyder at værktøjets driftstid bliver drastisk forøget, samtidig med at hele værktøjets levetid forbedres. Batterierne er Milwaukees Redlithium-ion™ batterier. Disse batterier har en overbelastningsbeskyttelse indbygget, der kommunikerer med værktøjet for at sørge for at arbejdsgangen kører optimalt, og for at undgå overbelastning af værktøjet. Derudover er batterierne uden hukommelseseffekt. Det betyder, at de både har længere driftstid og længere overordnet levetid. Alle Milwaukees M18™ akkuer er også udstyret med en strømindikator, der giver dig fuld kontrol over din arbejdsprocess ved konstant at informere dig om hvor meget strøm der er tilbage på batteriet. Samtidig fortæller det dig også hvor meget strøm der er på batteriet under opladning. Akkuerne er designet til at fungere i temperaturer på helt ned til -20°. Sidst men ikke mindst er Milwaukees M18™ værktøjer udstyret med en Powerstate™ kulfri motor, der er designet og bygget af Milwaukee. Powerstate™ motoren er resultatet af mange års erfaring i branchen og dygtige fagfolk der prioriterer effekt og kvalitet. Powerstate™ motoren leverer højere effektivitet end mange andre motorer i feltet, og den holder også længere. Denne motor giver dig maksimal kraft når du skal udføre dit arbejde.

Stort udvalg af Milwaukee 18V maskiner

Her på siden finder du et kæmpe udvalg af værktøj fra Milwaukees M18™ serie til gode priser. Dette er en e-mærket webshop, så du kan handle nemt, sikkert og hurtigt. Udvalget dækker over alt, lige fra SDS-MAX kombihammere, SDS-Plus kombihammere, one-key værktøj, slagbore-/skruemaskiner, bore-/skruemaskiner, heavy duty værktøj, kompakt værktøj, vinkelbore- og skruemaskiner, hex-slagskruemaskiner, brushless værktøj, værktøj med friktionsring, værktøj med låsestift, M18™ fuel vinkelslibere, båndsave, multiværktøj, kap-/geringssave, rundsave, bajonetsave, stiksave og meget, meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af 18v maskiner eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.