Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Yeti Tools

Yeti Tool er et af de førende mærker inden for elværktøj, hvilket har gjort det til et populært mærke blandt både professionelle håndværkere og gør-det-selv mennesker. Deres værktøj har revolutioneret projektarbejdsgangen ved at digitalisere styringen af elværktøj og tilbehør.

Hos Dorch & Danola kan du finde et bredt udvalg af Yeti Tool værktøj designet til både værkstedet og arbejdspladsen. Du kan blandt andet finde deres innovative SmartBench

Yeti Tool SmartBench 

Yeti Tool er kendt for at lave pålideligt elværktøj, hvor deres SmartBench er blevet særligt populær blandt både professionelle og gør-det-selv mennesker. 

 

Yeti SmartBench er et multiværktøj - også kendt som en CNC fræser. CNC står for ‘Computer Numerical Control’ og refererer til en maskine, som automatisk kan lave 2D- og 3D-design, som du kan skære, fræse eller tegne direkte på forskellige materialer såsom metal, træ, plastik, vinyl og nogle typer aluminium.

SmartBenchen har et overskueligt design, hvilket gør den nem at håndtere. På skærmen kan du designe din skæring, holde øje med arbejdet, se værktøjets parametre og lave skærestrategier. Ved mere komplicerede design kan du tilslutte til Wifi eller overføre med USB.Yeti SmartBenchen er også pladsbesparende, hvilket gør den ideel til både arbejdspladsen og hjemmeværkstedet. Maskinen kan nemlig foldes sammen, så den er nem at opbevare, og så tager det kun 3 minutter at samle og pakke den sammen.

Værktøj til både professionelle og gør-det-selv entusiaster

Yeti Tool er kendt for at lave pålideligt og innovativt elværktøj. Med værktøj fra Yeti kan du sikre, at din arbejdsdag bliver så ubesværet og effektiv som muligt. Det har gjort Yeti Tool til et eftertragtet mærke for både professionelle og gør-det-selv entusiaster. 

Tilbehør til din Yeti SmartBench

Hos Dorch & Danola kan du finde et bredt udvalg af tilbehør til din Yeti SmartBench. Vi forhandler blandt andet Yeti Tool SmartManager Single Licens eller Yeti Tool SmartManager Multi Licens, som er et intuitivt software, hvor du kan styre dine SmartBenches, uanset hvor du befinder dig i verden. Du holde øje med arbejdet direkte fra din computer eller mobil.

Vi forhandler også Yeti Tool Stylus Tegne- og Skæreadapter, som er en adapter, der omformer maskinen til en plotter eller tegne- og skøreværktøj. Der medfølger Sharpie-tuscher og vinylskæreklinger, så du kan komme i gang med det samme. 

Levering lige til døren 

Når du har bestemt dig for, hvilket værktøj fra Yeti Tool du skal bruge, sørger vi for leveringen, så din ventetid bliver kortest mulig. Vi leverer gennem GLS, og du kan selv vælge, hvorvidt du vil have leveret lige til døren, eller om der skal leveres til nærmest pakkeshop.

Udover værktøj fra Yeti Tool forhandler vi også produkter fra mange andre store værktøjs-brands. I vores udvalg kan du bl.a. også finde lækkert grej fra Hultafors, Dewalt, Sydvesta og KGK

Vi har over 25.000 forskellige produkter her på siden, så der er en god chance for, at vi har, hvad du leder efter.

Hvis du har nogle spørgsmål til udvalget eller enkelte produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 66 15 50 40 eller [email protected]. Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.