Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Kædesave & motorsave

Kædesave til dit behov

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af kædesave - motorsave, hvadend det skal være en el-kædesav, benzindrevet kædesav og en akku kædesav. Vi tilbyder kædesave - motorsave fra de mest anerkendte mærker bl.a. MilwaukeeMakitaAEG m.fl. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af tilbehør til kædesave.

En batteridrevet kædesav er ledningsfri og støjsvag

En akku kædesav er velegnet til fældnings- og beskæringsopgaver i lidt mindre målestok og selvølgelig særligt velegnet, hvis opgaven skal udføres et sted, hvor der ikke er strøm i umiddelbar nærhed. Akku kædesaven er ganske fin til hobbybrug og klarer alle de gængse haveopgaver, som at beskære grene fra større træer eller fælde mindre træer.

Ledningsfri og støjsvag

En akku kædesav eller batteri kædesav om man vil, har ligesom det er med andet akkuværktøj 2 åbenlyse fordele. Den ene er, sammenlignet med en almindelig elektrisk kædesav, at der ikke er nogen ledning man kan falde i og den anden er, sammenlignet med en benzindrevet kædesav, at den ikke larmer.

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af kædesave - motorsave, hvadend det skal være en el-kædesav, benzindrevet kædesav og en akku kædesav. Vi tilbyder kædesave - motorsave fra de mest anerkendte mærker bl.a. Milwaukee, Makita, AEG m.fl. Vi tilbyder desuden et stort udvalg af tilbehør til kædesave.

El-kædesav - Slip for at bruge alle dine kræfter i haven eller ved skovarbejde

Ønsker du både at spare tid og kræfter ved nedfældningen af træer eller andet i haven? Med en el-kædesav slipperdu fpr denne fysiske overbelastning, når du skal klare det hårde savearbejde. El-kædesaven er velgnet til mellemstore saveopgaver, hvor du hverken skal sørger for at lade batteriet op eller benzin. Dog kræver kædesaven, at du altid er i nærheden af en stikkontakt. 

Kædesave - Benzindrevet 

Vi har en række specialiserede og all-round motorsave fra Makita til alle fælde- og beskæringsopgaver til den professionelle og gør det selv-manden i egen have eller skov. Desuden fører vi Scheppach’s multitrimmer, der klarer de fleste opgaver i haven med både græstrimmerbuskrydder, hækkeklipper og kædesav i et.

Sikkerhed ved brug af kædesav

Kædesave er kraftige maskiner. Derfor er det vigtigt at du husker sikkerheden, når du arbejder med kædesave - også de mindre modeller til gør det selv-manden. Du bør som minimum anvende skærebukser og -støvler, samt sikkerhedshjelm og visir. De mest almindelige skader er ved tilbageslag, eller når man holder saveemnet med en hånd og saver med den anden - og kommer til at save i hånden. Derfor bør du som udgangspunkt altid holde på saven med begge hænder. Risikoen for tilbageslag mindskes også, når du holder ordentlig på saven. Tilbageslag sker, hvis man forsøger at save med den forkerte side af saven, eller savens spids kommer i berøring med en genstand og saven slår kraftigt op og tilbage.

Vedligehold af kædesav

Det er også vigtigt for sikkerheden at du vedligeholder din kædesav korrekt. Brugsvejledningen til din motorsav indeholder instruktioner i hvordan du vedligeholder saven.

- Tøm saven for væsker og brændstof mellem længere tids brug for at sikre nem opstart ved næste brug.
- Sørg for at motorsavens bremse er efterset og funktionel.
- Efterse og fil kæden, så den er skarp. Sløve kæder øger risikoen for tilbageslag.
- Kontroller at kædebremsen fungerer.

Har du akku værktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte akku maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: reparation af akku-værktøj

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af kædesave/motorsave eller har du andre spørgsmål om værktøj. er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.